perjantai 28. marraskuuta 2014

Multivitamiininaamio auttaa lähes kaikkeen!

Koin ihan omakohtaisesti miten monipuolinen apu iholle tulee Multivitamin Power Recovery Masquesta (75 ml, 69€). Sain lyhyen lääkekuurin ja yleensä saan helposti nokkosrokkoihottumaa lääkeaineista ja muista uusista asioista. Yleensä kaulani reagoi ensimmäiseksi. Niinhän tämäkin lääke teki noin tunnin päästä ottamisesta kaula-aukon kohtaan punaisen kutisevan ihottuman. Se oli ihan sietämätön kutisemaan ja polttelemaan. Tehdessäni kasvohoitoa teki mieli yhtenään raapia sitä. Mietin, että millä sen saisin äkkiä rauhoittumaan ja mitä hoitohuoneessa sillä hetkellä oli. Mieleeni tuli Multivitamin Masque ja laitoin oikein kunnon kerroksen sitä. Levitin sen verran paksulti, että läiskä kunnolla peittyi. Se viilensi ihanasti ja jatkoin kasvohieronnan tekoa ja unohdin koko läiskän. Sitten hieronnan jälkeen katsoin peiliin ja mitään läiskää ei enää edes näkynyt. Ihottuma oli tasoittunut alle puolessa tunnissa ja naamio oli täysin imeytynyt. Apu oli ihan ilmiömäinen, koska tuo ihottumaläiskä oli tosi raju nokkosrokko mikä oli jo turvonnut näpyille.

Näin kyllä luvataan Multivitamin Power Recovery Masquen suosituksissa, mutta suomalainenhan ei usko ellei näe. Toinen hyvä kokemus minulle oli, kun ihoni ehti taas pahasti kuivahtaa ennen, kuin Mari ehti tekemään Nanolift hoitoa. Saunan jälkeen ihoni oli ihan rutikuiva ja tuntui ettei siihen enää mitään edes imeydy. Tein kuorinnan Multivitamin Thermofoliantilla ( 75ml 81€) ja sen jälkeen laitoin multivitamiininaamion paksuna kerroksena. Tuo paksu kerros ehti illan mittaan imeytyä ja ennen nukkumaan menoa hieroin loppuja kunnolla ihoon ettei ne jää tyynyliinaan. Aamulla olikin jo ihan toinen tilanne, kun pesin kasvoni, niin iho ei ollut ollenkaan kuiva ja tuntuikin paljon pehmeämmältä.

Multivitamin Power Recovery Masque sisältää beettakaroteenia ja siinä on oranssinsävy. Silloin, kun iholle laittaa paksun kerroksen osa jää ihon pintaan oranssiksi kerrokseksi. Se saattaa yön aikana hinkkaantua tyynyyn, mutta se on täysin vesiliukoista lähtee pesussa pois tyynyliinasta. Tietysti ei kannata silloin käyttää parhaita perintöpitsejään tyynyliinana, vaan suojata se vaikka froteepyyhkeellä. Tämä Multivitamiini naamio olisi hyvä olla kotona aivan kaikilla, koska se sopii kaikille ihotyypeille ja monenlaiseen ongelmaan.

2 kommenttia:

  1. Vitamiininaamio on ollut minunkin suosikkini jo jonkin aikaa. Mutta mistä johtuu, että nykyisin saan näppylöitä naamioyön jälkeen? Ei niitä ole kuin yksi tai kaksi, mutta olisiko minun kuitenkin syytä nyt pestä se pois ennen nukkumaan menoa? Kasvoja kiristää saunan jälkeen ja laitan aina Ultra calming suihkauksen ennen naamiota, onko se tarpeen tai järkevää?

    VastaaPoista
  2. Saunan jälkeen kannattaa suihkauttaa Ultra Calming Mistiä, koska se rauhoittaa punoitusta ja kiristelyä. Jos ihosi on kovin rasvainen, niin voi olla, ettei naamiota kannata jättää yöksi. Toisaalta Multivitamiininaamiota suositellaan myös rasvoittuvan ihon näppylävaihetta rauhoittamaan.

    Inkeri

    VastaaPoista