torstai 27. marraskuuta 2014

Salainen ase vanhenemista vastaan!

Tämän viikon tähtitarjous on Daily Resurfacer TARJOUSHINTA 90€, norm. 113€ ja saat kaupanpäälle Daily Microfoliant kuorintajauheen ja SkinPerfect Primer meikinpohjustusaineen matkakoot ja niiden arvo on 42€. Tämä tarjous kannattaa nyt hyödyntää, koska Daily Resurfacer on aivan ainutlaatuinen hoitoaine.

Daily Resurfacer hoitotassut on lempituotteeni, koska sen vaikutus näkyy aivan heti. Hoitotassusta pyyhkäistään nestemäinen aine iholle ja sen päälle normaalit voiteet. Daily Resurfacer on kolmevaikutteinen tehotippa, joka pysyy aktiivisena iholla 12 tuntia. Daily Resurfacer kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Tuo kuoriva ja kiinteyttävä vaikutus näkyy aivan heti. Iholta irtoaa hilseilevä täysin kuollut solukko ja ihon väri kirkastuu ja pinta siloittuu. Kiinteyttävä vaikutus tekee ihon pinnasta selvästi napakan ja aamuisin vanhan ihon turvonnut "löllöys" häipyy. Tuo on ehkä rumasti sanottu, mutta ainakin itse koen usein, että aamuisin kasvoni on turvoksissa. Kosteuttava vaikutus siloittaa pikkurypyt ja meikki levittyy todella hyvin.

Vanhenevalla iholla on hyvin tarkkaa mitä meikin alle laittaa ettei vaan hilsehtivä harmaus ala päivän mittaan nousta meikin alta esiin. Sitten vasta iho epäsiistin näköinen onkin. Daily Resurfacerin käyttö joka toinen aamu estää tämän täysin. Yhdessä pakkauksessa on 35kpl hoitotassuja ja jos käytät niitä joka toinen aamu ne riittävät lähes kolmekuukautta. Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi, koska tämän edullisempaa tarjousta ei enää ole. Jos ostat kaksi, tai kolme tuotepakettia saat näistä kaupanpäällistuotteista Daily Microfoliant "taikajauhetta"  sen verran, että se riittää ainakin kuukauden jokapäiväisessä käytössä. Heti ei siis tarvitse olla ostamassa tätä jauhemaista kuorintaa.

Tämä tarjous on oikeastaan sitä varten, että nyt on juhlameikkien aika ja ihon pitää olla hyvässä kunnossa, että meikki on kaunis ja kestävä. Kannattaa valmistautua jo pari päivää etukäteen ja kuoria iho aamuin illoin ja kosteuttaa hyvin. Sitten ennen meikin tekoa käytetään Daily Resurfacer ja pyyhi sillä myös kädenselät, niin kädetkin kaunistuu juhliin. Sen jälkeen laitetaan kosteusvoide ja viimeiseksi SkinPerfect Primer, näin meikki on pohjustettu parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti