keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Soothing Eye Make-Up Remover

Dermalogicalla on erittäin hyvä silmämeikinpoistogeeli Soothing Eye Make-Up Remover (118ml, 43€), joka sopii herkillekin silmille. Dermalogican käyttäjillä on useampiakin tapoja poistaa silmämeikki, mutta Soothing Eye Make-Up Remover on paras, jos silmät ovat herkät.

Soothing Eye Make-Up Remover on geelimäinen tuote, joka on samalla hoitava. Se kosteuttaa kuivaa silmänympärystää ja hillitsee ihoärsytyksiä. Silmien kirvelyä se ei ollenkaan aiheuta ja siitä ei jää mitään öljymäistä kalvoa silmiin. Koska se on hyvin hellävarainen kaikki vedenkestävät ripsivärit eivät siihen liukene, vaan ne tarvitsevat öljymäisen aineen. Me olemme käyttäneet sitä kasvohoidoissa toistakymmentävuotta ja kukaan ei ole koskaan sanonut, että se kirvelisi. Silmänympärysihon hoidon kannalta olisi myös parasta käyttää tätä kosteuttavaa Soothing Eye Make-Up Removeria. Ota vanulappu ja kastele se veteen ja purista kuivaksi ja laita siihen muutama tippa Soothing Eye Make-Up Removeria. Pyyhi vanulapulla silmämeikki pois. Älä hankaa silmää sivuttain, tai muuten kovakouraisesti, vaan pyyhi rauhallisesti ripsiä luomirajasta ripsien kärkeen päin. Näit et rasita ripsiä ja ohutta silmänympärysihoa liikaa.

Moni asiakas puhdistaa silmämeikin Precleansella (150 ml 55€)mikä onkin ihan hyvä juttu, mutta herkät silmät ei ehkä tykkää öljystä. Ne asiakkaat, jotka käyttävät vedenkestävää ripsiväriä, tai muuten vahvaa meikkiä saavat sen parhaiten pois Precleansella. Precleanse alkupuhdistusaine irroittaa todella hyvin paksunkin meikkivoiteen ja silmämeikin ja sen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistustuote. Kesällä tuli myyntiin Precleanse Wipes ( 20 kpl, 29€) puhdistusliinat, jotka ovat vielä helpompia käyttää silmämeikinkin poistoon, kuin tuo neste. Precleanse Wipesit ovat matkoilla ihan ehdoton tuote, koska ne voi viedä käsimatkatavaroissa lentokoneeseenkin.

TÄHTITARJOUS: tämän viikon tarjous on Age Reversal Eye Complex 60€ (78€) ja saat lahjaksi pakkauksen jossa on matkakoot kolmesta muusta Dermalogican silmänympärystuotteesta. Pakkauksessa on mukana myös kaksi näytepussia Soothing Eye Make-Up Removerista. Niistä pääset kokeilemaan miten hyvä tuote tuo silmämeikinpoistogeeli on.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:23

    Uskoisin, että tämä Soothing Eye Makeup Remover oli pelastus atooppisille luomilleni. Sain jo vuosia sitten kasvojen ihon kuntoon Inkerin hoidoilla ja Dermalogican tuotteilla. Yläluomet oli ainoat mitkä punoitti ja kutisi yhtenään. En olisi millään viitsinyt käyttää erillistä silmämeikinpoistoa, kun Precleanse toimi niin hyvin. Noin vuosi sitten aloin poistogeeliä käyttämään ja parissa viikossa kutina ja punoitus loppui. Silmänympärysvoiteet oli samat ja ainoastaan tuo geeli vaihtui eikä silmäluomi ihottuma ole sen jälkeen vaivannut.
    Kokeilkaa muutkin atoopikot ja ylipäänsä Dermalogicaa kannattaa koittaa ellei kuivuuteen ole muuta apua löytynyt.

    Eija

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:01

    Omat atooppiset silmäluomeni tykkäävät tästä silmämeikinpoistogeelistä tosi paljon. Muuten ihoni rauhoittui jo vuosia sitten, kun siirryin Dermalogicaan ja Inkerin asiakkaaksi. Silmäluomet vaan kutisi ja hilseili talvisin ja olin niin laiska, etttä halusin poistaa silmämeikin vaan puhdistusmaidolla. Olen nyt käyttänyt yli vuoden tätä geeliä ja nyt ei enää hilseile ja luometkin on kunnossa.
    Ainakin oma atooppinen ihoni sai ihan uuden elämän, kun löytyi oikeat tuotteet ja hoidot.

    Aino

    VastaaPoista