sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kova kolmikko kotihoitoon!

Tässä neuvon sellaisen kolmen tuotteen yhdistelmän, joka toimii lähes kaikilla. Silloin, kun talous on tiukoilla niin näillä perustuotteilla selviää.

Ensiksi kunnon puhdistusaine eli Ultra Calming Cleanser TÄHTITARJOUS 500ml 60€(74€) ja 250ml 55€. Tähän aikaan vuodesta tämä sopii kaikille ihotyypeille ja on helppo käyttää, koska on täysin vesiliukoinen. Teillä on vielä maanantai aamun aikaa hyödyntää tuo Tähtitarjous ja mukaan tulevat lahjatuotteet eli matkakoot Ultra Calming Cleanserista ja Ultra Mist hoitosuihkeesta. Pullo kestää ainakin kolme kuukautta, joten päiväannos maksaa noin 50 senttiä. Toinen tärkeä tuote on hyvä kosteutus ja kaikille yli 35-vuotiaille suosittelen Intensive Moisture Balancen 100 ml 85€, 250ml 59€. Se on Dermalogican suosituin hoitovoide joka käy aamuin illoin ja sopii hyvin meikin alle. Tämän helpompaa hoitovoidetta ei löydy ja kuitenkin siinä on parhaat raaka-aineet ihoa kosteuttamaan.

Kolmanneksi hoituotteeksi kannattaa ottaa Daily Microfoliant 72€ taikajauhe eli kuorinta-aine. Daily Microfoliant on Dermalogican suosituin aine ympäri maailmaa. Suomen talvioloissa se sulattaa hyvin kuivuuden aiheuttamaa hilseilyä ja muut hoitotuotteet imeytyy paremmin. Ilman säännöllistä kuorintaa ihoon kerääntyy paksu ruskean harmaa kuolleen solukon kerros, joka tekee epätasaisen pinnan ja kalpeuden iholle. Daily Microfoliant on halppa ja nopea konsti saada hilseilevä solukko pois.

Näiden tuotteiden yhteishinnaksi päivää kohti tulee noin yksi euro. Ne osto hetkellä vaikuttavat kalliilta, mutta esimerkiksi voide kestää neljä kertaa pidempään, kun jonkun muun sarjan 50ml purkki. Se johtuu ihan hyvistä ja tehokkaista raaka-aineista ettei voidetta tarvitse laittaa paljoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti