lauantai 1. marraskuuta 2014

Kuukausitarjoukset ovat voimassa 15.11-14 saakka

Nyt nämä viikon Tähtitarjoukset ovat syrjäyttämässä nämä aikaisemma kuukausitarjoukset ja ainakin vuodenloppuun saakka meillä on nämä huippuedulliset Tähtitarjoukset. Tämän hetken kuukausitarjoukset ovat vielä voimassa 15.11 saakka, jotan sinulla on reilu viikko aikaa hankkia niitä.

MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT 63€ norm. 81€
Tämä kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja olisi tosi suositeltava jokaiselle pari kertaa viikossa. Multivitamin Thermofoliant on tehokas kuorinta, joka sulattaa puolikuolluttakin solukkoa ja nimenomaan sulattaa, eikä raavi sitä irti. Kuorinta vahvistaa myös kimmosäikeitä ja sulattaa kollageeni-ja elastiinisäikeiden ympäriltä kuivunutta solukkoa. Multivitamin Thermofoliant on vaikutukseltaa nopea eli se vaan levitetään iholle ja pestään pois. Käytännössä olen huomannut, että punoittava, herkkä ja couperoottinen iho tykkää erityisen paljon juuri tästä kuorinnasta. Moni asiakas kertoo kokemuksia sen rauhoittavasta vaikutuksesta.

ANTIOXIDANT HYDRAMIST 47€, norm. 62€
Tämän helpompaa hoitoainetta ei enää voi olla. Antioxidat Hydramist on spraypullossa oleva hoitosuihke joka kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Se suihkutetaan iholle aamuin illoin pesun jälkeen poistamaan vesipesun kuivattavaa vaikutusta ja palauttamaan ihon oman kosteus- ja rasvavaipan. Päivän mittaan sitä voi suihkuttaa myös meikin päälle, jos iho tuntuu kiristävän kuivalta, vaikka pakkasaikaan. Tätä tuotetta tarvitaan jatkuvasti vähintään kaksi kertaa päivässä joten sitä kannattaa ostaa useampi kerralla.

ENVIRONMENTAL CONTROL DEODORANT 25€, norm. 31€
Tämä deodorantti on tehty erityisen herkälle iholle ja siitä on pois kaikki tunnetuimmat allergeenit. Deodorantti estää hienhajun ja vähentää hikoilua ja kainaloiden kostumista. Parin viikon käytön jälkeen alkaa vaikutukset olla parhaimmillaan. Deodorantti on pakattu paksuun puikkoon, joka riittää pitkään. Tämä on hyvin suosittu dödö herkkäihoisilla asiakkaillamme.

PURE NIGHT 85€, norm.111€
Pure Night sopii sekä yö-että päivävoiteena tähän aikaan vuodesta. Se on ohut ja hyvin imeytyvä voide, joka sopii myös meikin alle. Pure Night kosteuttaa ja ehkäisee ihon ohenemista. Se myös kirkastaa ihon väriä ja poistaa talven kalpeutta ja tekee ihon väristä tasaisen. Pure Night on hyvä hoitovoide kaikille yli kolmekymppisille tähän vuoden aikaan.

RIISIPUUTERI JA HUULIKIILTO yht. 60€ norm. 78€
Mineral Rice Setting Powder on erittäin suosittu irtopuuteri, joka pitää ihon mattapintaisena, mutta ei takuulla tuki huokosia. Se on yksi Youngbloodin suosikkituotteista Suomessa. Värisävyjä on yksi eli medium joka uppoaa kaikkien ihoon kauniisti, eikä jätä rajoja, tai tee ihoa kirjavaksi. Lip Gloss huulikiille on monen vanha tuttu, koska ne ovat hyvin suosittuja varsinkin talvella. Lip Gloss sisältää hoitavia kasviöljyjä se onkin enemmän värillinen huulihoide, kuin huulikiille. Värisävyjä siinä on useita ja kaikista suosituin on väri Rhapsody. Valitettavasti tuo riisipuuteri ei ole vielä verkkokaupassa näkyvissä, mutta laittamalla meille sähköpostia voimme sen lähettää.

Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

2 kommenttia:

 1. Ostin tämän Multivitamin Thermofoliantin eräästä kauneushoitolasta, en teiltä. Yritin moneen kertaan saada ainetta tuubista ulos, mutta mitään ei tullut, vaikka kuinka ravistelin ja puristelin. Sitten ihan vahingossa tuo kierrekorkki aukesi ja tuubin suulta löytyi muovitulppa!
  Tiesittekö te, tämän tulpan olemassa olosta, vai oliko tämä joku epäkurantti tuote? Miksi tuota tulppaa ei poistettu myytäessä? Onko kaikki Dermalogican tuubit pakattu näin oudosti?

  Pirkko

  VastaaPoista
 2. Olen vastannut tähän kysymykseen maanantain 3.11 kommenteissa.

  Inkeri

  VastaaPoista