tiistai 13. tammikuuta 2015

Essetiel Cleansing Solution tukee ihon kosteuttavaa kotihoitoa

Suomen rajun ilmaston takia kannattaa vaihtaa hoitoaineet heti  alkutalvesta  täyteläisempiin ja suojaavampiin tuotteisiin.  Ellet ole sitä vielä tehnyt, niin nyt on ihan viimeinen heti, koska tammikuun pakkassäät ovat alkamassa.

Myös puhdistustuote on hyvä vaihtaa hoitavampaan aineeseen, kuin kesällä. Dermalogicalla on puhdistusaineissakin ihoon vaikuttavia raaka-aineita. Puhdistusaineita olisi hyvä olla useampia joita voi vaihdella ihonkunnon ja fiiliksen mukaan. Itse vaihtelen puhdistusaineita päivittäin, koska kyllästyn helposti yhteen ja samaan tuotteeseen. Essentiel Cleansing Solution ( 500 ml 60€, 250ml 42€) on juuri Suomen talveen sopiva hoitavan täyteläinen puhdistusmaito, joka on kuitenkin täysin vesiliukoinen. Se on ihanan täyteläistä, kuohkeaa maitoa, joka sopii kosteusköyhälle rasvaiselle ihollekin näin talvella. Essentiel Cleansing Solution on hyvin riittoisa ja sitä otetaan vain pieni määrä kämmelelle. Lähes kaikki asiakkaat ovat jo oppineet  käyttämään Precleansea esipuhdistusaineena ja sehän liuottaa myös silmämeikin. Sen jälkeen pestään iho Essentiel Cleansing Solution puhdistusmaidolla. Levitä paksua maitoa koko kasvoille ja kostuta sormet veteen ja hiero ihoa kostein sormin. Sitten vaan maito huuhdellaan pois.

Essentiel Cleansing Solutionin jälkeen iho ei takuulla kiristä mikä kertoo sen, että puhdistustuote on juuri sopiva. Ihosta tulee kuitenkin raikkaan oloinen, koska raaka-aineina olevat rosmariini ja sitrusuutteet tekevät viileän raikkaan tunteen iholle. Tällä hetkellä itse vuorottelen Precleansen jälkeen Skin Resurfacing Cleanserillä ja Essentiel Cleansing Solutionilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Essentiel Cleansing Solution puhdistusmaitoa. Se on jotenkin jäänyt meillä unohduksiin, koska muissa pohjoismaissa se on talvella eniten myyty puhdistusmaito. Se täydentää todella hyvin kuivan ja ohuen ihon hoitoa, koska siinä itsessään on jo kosteuttavia vaikutusaineita.

2 kommenttia:

  1. Olen jo muutamana talvena siirtynyt Ultra calming cleanserista tähän Essential solutioniin ja eron huomaa heti. Essetiel on niin ihanan kermamainen, että tekisi mieli nuolaista ja iho jää tosi pehmeäksi. Aluksi käytin kerralla ihan liikaa, mutta nyt olen oppinut ottamaan ihan pienen määrän.

    VastaaPoista
  2. Siirryn aina talvisin käyttämään Essential Solutionia ja huomaan selvästi, että se lisää kosteutta ohuelle" vanhalle" iholleni. Yksi puolellitran pullo riittää pahimman talviajan ylitse eli ei sitä kovin paljoa kerralla tarvitse.

    Liisa

    VastaaPoista