sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Osta sinäkin Dermalogican suosikkivoide

Meidän kauneushoitolassa myydään kaikista eniten Dermalogican Intensive Moisture Balancea, joka hoitovoide sekä yöksi, että päiväksi. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus ostaa se tarjoushinnalla ja niitä kannattaa ostaa useampikin, koska kyseessä on " perusvoide" jota tarvitsee läpi vuoden.


TÄHTITARJOUS: INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml 69€ (85€) ja saat lahjaksi matkakoot Skin Hydrating Booster kosteuttavasta tehotipasta ja Barrier Repair suojavoiteesta.

Jokainen iho tarvitsee Suomen ilmastossa kosteusvoidetta ja Intensive Moisture Balance voide sopii aivan kaikille ja on helppo ja nopea käyttää. Moni pelkää voiteita siksi, että ne olisivat paksuja ja rasvoittavia. Intensive Moisture Balance on hyvin imeytyvä ja käy myös meikin alle. Dermalogicassa on suuri etu, kun siinä ei ole erikseen yö-ja päivävoiteita. En oikeastaan näe mitään syytä miksi voiteet pitää jaotella yöksi ja päiväksi erikseen. Parempi jako olisi kesävoide ja talvivoide. Näissä sarjoissa joissa on erillisiä yö-ja päivävoiteita suositellaan, että talvella käytettäisiin yövoidetta päivällä ja päivävoidetta yöllä. Ideana olisi se, että yövoide on paksumpaa ja suojaa paremmin ihoa. Dermalogicalla on ns.24-tunnin voiteita, joita siis käytetään yöksi ja päiväksi. Suojaava vaikutus saadaan Barrier Repair (62€) voiteella, joka estää pakkasen vaikutukset iholla.

Olen ajatellut näiden lahjaksi tulevien matkakokojen käyttöä niin, että ne heti tukevat Intensive Moisture Balancen vaikutuksia. Saat niiden avulla parin viikon tehohoidon, jolla on oleellinen merkitys talviajan ihonhoidossa. Tämä Tähtitarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska sen avulla saat torjuttua ihon ohenemisen ja kuivumisen. Laita Skin Hydrating Boosteria aamulla ja illalla  ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja myös silmien ympärille. Sen jälkeen laitetaan Intensive Moisture Balance ja lopuksi Barrier Repair. Silmien ympärille en suosittele Intesive Moisture Balancea, vaan silmänympärysvoidetta esimerkiksi Multivitamin Power Firmiä (70€). Nuo matkakoot kestää ainakin pari viikkoa ja ehdit jo näkemään tämän kolmen tuotteen tehokkuuden.
Tarjous on voimassa 7.1-15 saakka, joten toimi nopeasti! Ellet ehdi hakemaan tuotteita siihen mennessä, laita sähköpostia milloin ehdit noutamaan ne ja ne varataan sinulle.

4 kommenttia:

 1. Ajattelin tilata tämän tarjousvoiteen ja sitten tuon Multivitamin Serumin, kun sitä on niin kehuttu. Miten näitä nyt yhdistelen, kun tulee tuo matkakokokin Skin Hydrating Boosterista? Ihoni on nyt todella kuiva ja rypistynyt ikääkin on yli viisikymppiä. Ajattelin käyttää ensin yöksi tätä hydrating boosteria ja päiväksi multivitamiini serumia, mitä mieltä olet?

  Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideasi on oikein hyvä. Aloita käyttämään yöksi matkakoa Skin Hydrating Boosterista ja kun se loppuu voit käyttää Multivitamin Power Serumia aamuin illoin. Muista laittaa näitä tehotippoja, myös silmien ympärille.

   Inkeri

   Poista
 2. Ostin tämän tarjousvoiteen jo ennen joulua ja nyt lähes kahden viikon käyttökokemuksella voin sanoa, että ompas ihmevaikutus. Tämä oli eka kokemukseni Dermalogican tuotteista ja olen täysin hämmästynyt. Olen käyttänyt tuotteet neuvojesi mukaan päällekäin ja sama juttu aamuisin ja iltaisin. Ihoni ei ole ikinä ollut tähän aikaan vuodesta näin hyvässä kunnossa. Hilseily ja kiristys katosi parissa päivässä ja näyttää siltä, kun rypytkin oikenisi. Tulos vakuutti niin, että minustakin tulee Dermalogican asiakas.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun kerroit. Tämä tarjouspaketti onkin sellainen mistä on hyvä aloittaa Dermalogican käyttö, koska tulokset näkyvät nopeasti.

  Inkeri

  VastaaPoista