lauantai 10. tammikuuta 2015

Ongelmana tummat silmänympärykset

Nyt on useamman asiakkaan kanssa tullut puheeksi tummat silmänympärykset ja niiden hoitokeinot. Vaalea ihoisilla suomalaisilla silmänympäryksien tummuus on hyvin yleinen ongelma. Syy siihen on se, että hiusverisuonet ovat niin pinnassa, että ne näkyvät ohuen ihon läpi. Ne eivät näy verenpunaisina, vaan yleensä sinisentummina, tai sinipunaisina. Mitä vaaleampi ja ohuempi iho on sitä enemmän verisuonet näkyy. Myös silmien ja kasvojen malli vaikuttaa tähän ja siksi saman suvun jäsenillä voi olla kaikilla taipumus silmänympäryksen tummuuteen.

Hyvän silmänympärysvoiteen käyttö on erittäin tärkeää, koska silmäympärykset ei saa ohentua ja kuivua, koska se lisää tummuuden näkymistä. Mitä paremmassa kunnossa iho on sitä vähemmän tummuus näkyy. Total Eye Care sk 15 (62€) on tarkoitettu juuri tummille silmänympäryksille. Se on ohut ja hyvin kosteuttava voide jossa on aurinkosuojakerroin 15. Voide on kevyesti vaalean punertavaa, koska se sisältää mineraalipigmentin, joka vähentää tummuuden näkymistä. Kyse ei ole meikistä, tai väriaineesta, vaan pigmentistä joka taittaa valoa sitten että tummuus vähenee. Total Eye Carea sk15 voisi sanoa hoitavaksi valokynäksi. Yli kolmekymppiset voisivat sen kanssa ottaa yökäyttöön Age Reversal Eye Complexin (78€), joka on erittäin tehokas uudistava voide. Nuorilla Total Eye Care käy yöksi ja päiväksi.

Peittäväksi aineeksi suosittelen Youngbloodin Ultimate Correcteurin (51€), joka on tehty tummien silmänympärysten peittäväksi meikiksi. Ultimate Correcteur pakkauksessa on kaksi väriä, joista vaaleampaa levitetään ensimmäisenä neutralisoimaan tummuutta. Se sisältää hyvin vaaleaa mineraalipigmenttiä joka peittää tummuuden todella hyvin. Sen päälle levitetään kevysti tummenpaa värisävyä, joka tasoittaa vaaleamman sävyn ihonväriseksi. Peittävää ainetta voi levittää joko siveltimellä, tai sormenpäillä ja itse käytän aina sormia. Ultimate Correcteur on laadultaan todella ohutta ja kevyttä ja se jättää ihan luonnollisen pinnan, vaikka kahta väriä laitetaankin päällekäin. Eikä se kasaudu ryppyihin, eikä kuivata ohutta silmäluomea.

Kevyeen tummuuden peittämiseen sopii SkinPerfect Primer(77€) meikinpohjustusaine, joka kaunis valoataittava helmiäisjauhe neutralisoi tummuutta ja tekee ihosta tasaisen näköisen. Kannattaa muistaa, että säännöllinen Nanolift hoito parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja vähentää tummuutta poistamalla hiusverisuoniin pakkautunutta verta. 

1 kommentti:

  1. Silmäluomeni ovat tosi hankalat johtuen silmänpaineeseen käytettävästä lääkkeestä. Luomet ovat talvisin kuivat ja hilseilevät sekä väriltään iho on punakka tai tummunut. Olen nyt vasta siirtynyt käyttämään Dermalogican aineita ja kokeilin ehdottamaasi yhdistelmää Total eye Care ja Skin perfect primer peittämään tummuutta. Se toimi ihan ällistyttävän hyvin. Mikään peitepuikko, tai meikki ei ole peittänyt tummuutta niin hyvin. Tuntuu myös, että ne hoitavat hilseilevää luomea. Olen todella tyytyväinen aineisiin ja kiitos näistä hyvistä ohjeista.

    Tuuli

    VastaaPoista