keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Lista matkalle tarvittavasta kosmetiikasta

Teen nyt kerrankin etukäteen listan siitä mitä kosmetiikkaa itse tarvitsen matkalle mukaan etten aina reissussa itke, kun joku tärkeä unohtui. Tästä listasta on hyötyä muillekin, koska kaikkea ei voi matkalle kantaa. Olen lomalla 23.1-9.2 ja lähdemme kaupunkilomalle Malagaan. En ole ollut lomalla puoleen vuoteen ja nyt ajattelin olla ihan herroksi ja pitää kaksi viikkoa lomaa kerralla. Malagassa olemme 11 yötä, koska yrittäjän ei kyllä kannata kotona lomailla sillä samallahan sitä olisi jo töissäkin. Minun on paras tietää selvä kellonaika, koska lentokone nousee muuten ottaisin aina vaan asiakkaita ja lykkäisin lähtöä tuonnemmaksi.

Mukaan pitää pakata Precleanse Wipes (28€) puhdistusliinat, jotka on tosi kätevät matkalla ja niillä lähtee meikki tosi hyvin. Puhdistusmaidoksi lievästi kuoriva Skin Resurfacing Cleanser (62€) ja hoitosuihkeeksi Antioxidant Hydramist (62€) matkakoko. Daily Resurfacer( 35kpl,113€) hoitotassuja pitää olla ainakin 6kpl, että voin käyttää niitä joka toinen päivä. Minulla on aina matkalla jotenkin likainen ja nuhruinen olo iholla ja siksi panostan tehokkaaseen puhdistukseen ja kuorintaan. Päivävoiteeksi otan Dynamic Skin Recovery sk 50 (109€) voiteen. Huomioikaa, että sen UV-suoja on noussut kolmestakympistä viiteenkymppiin. Muuta aurinkosuojaa en ajatellut ottaa, koska Malagassa on ehkä 15-17 astetta lämmintä, niin siellä tuskin on t-paita keliä. Tuota Dynamic Skin Recoveryä voi miehenikin käyttää kaljuun päälakeensa ellei käytä lippistä.

Yöhoitoa varten otan tehotipaksi Skin Renewal Boosterin(83€), joka sisältää hiukan maitohappoa ja on erinomainen siloittamaan ryppyjä, poistamaan kuollutta solukkoa ja kosteuttamaan. Skin Renewal Boosterista on tullut uusi lempituotteeni, kun pitkästä aikaa kokeilin sitä viime kesänä, kun se oli tarjoustuotteena. Yövoiteeksi otan tuubin Power Rich ( 50 ml 228€), koska se riittää koko tuon ajan, kun alle tulee tehotippa. Power Rich käy myös silmien ympärille, niin niitä ei tarvitse ottaa mukaan ollenkaan. Meikin alle otan SkinPerfect Primer sk30 ja levitän se aina myös silmien ympärille ja siitähän tulee samalla myös UV-suoja silmäluomille. Malaga on merenranta kaupunki ja tuuli saattaa olla kovaa, joten primer suojaa siltäkin, koska tuskin viitsin joka päivä muuta meikkiä tehdä. Sitten vielä matkakoko Daily Microfoliantia jota ilman en osaa elää, niin eiköhän noilla pärjää.

Dermalogicalla on saatavana aika monesta tuotteesta matkakokoja joiden hinta on noin 10-25€ ja ne ovat helppoja matkoilla ja yleensä ne riittää 2-3 viikkoa. Yritän myös saada noita matkakokoja kaupanpäälisiksi eri tarjouksiin, joten nekin kannataa säästää matkoja varten. Ne ketkä lähtevät rantalomalle suosittelen noiden hoitotuotteiden lisäksi Sport Protection 50 aurinkosuojaa, joka sopii koko perheelle. Ison tuubin hinta on 56€ ja se käy sekä vartalolle, että kasvoille.

3 kommenttia:

 1. Hassua, mutta olen myös lähdössä Malagaan ja pähkäilen, mitä kosmetiikkaa oikein saan mahtumaan siihen litran pussiin. Ei laukkua siis ruumaan. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo Dermalogican matkakoot ovat tosi kätsyjä. Reissaan työni takia Eurooppaan useasti ja matkakoot menee käsimatkatavaroissa ja silti saa kaiken tarvittavan mukaan. Ilman Daily Resurfaceria en selviäsi reissusta. Se on varma tapa saada väsynyt naama fiiniin kuntoon.

  Rita

  VastaaPoista
 3. Ostin syksyllä tuon uuden Dynamic Skin Recoveryn minkä suojakerroin oli 50. Pelkäsin vähän, että sen laatu olisi muuttunut ja rasva olisi paksua tönkköä. Onneksi se oli edelleen yhtä ihana, kuin pienemmällä suojakertoimella. Ja tosi hyvin se suojasi syyskuisella Turkin reissulla. Laitoin sitä kaulallekin ja rintaan, kun yleensä siihen nousee aurinkoihottuma. Nyt ei tullut ihottumaa ja kasvotkin pysyi kunnossa.
  Kiitos hyvistä kirjoituksistasi ja ohjeista, tämä on paras kauneusblogi mitä netistä löytyy :)

  VastaaPoista