torstai 1. tammikuuta 2015

Uusivuosi ja uusi elämä
                   HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


Olemme taas vuoden vanhempia ja vuodet kuluu aina vaan nopeammin. Näin vuoden alussa minulle tulee aina tarve parantaa elämäntapojani ja aloittaa parempi elämä puhtaalta pöydältä. Uskoisin, että monella on samanlainen tunne. Yleensähän kuntosalit täyttyy ja naisten lehdet ovat täynnä laihdutusohjeita. Suurin osa meistä keski-iän ylittäneistä naisista haluaakin jollain tavoin lisätä ja parantaa hyvinvointiaan ja ylläpitää terveyttä. Itse olen yrittänyt opetella kuuntelemaan itseäni ja tekemään sitä mikä on mukavaa ja virkistää minua. Liikunnan merkityksestä puhutaan jatkuvasti, mutta se ei ole minun juttuni. Käyn kävelemässä, mutta se ei ole mikään ihmeellinen hyvänolon tuoja. Sekin on hyväksyttävä, että meitä ihmisiä on monenlaisia ja minulla menee henkiset ja luovat harrastukset liikunnan ja urheilun ohitse. Varmaan ruumiini rapistuu nopeammin, kuin liikunnallisella ihmisellä, mutta mitä teen vanhemmiten hyvällä ruumiin kunnolla, kun olen koko ajan katkera etten ole voinut harrastaa lempiaiheitani historiaa, lukemista, teatteria ja piirtämistä.

Näin vuoden alussa on hyvä tehdä uudenvuoden lupauksia ja meillekin tulee tammikuussa uusia asiakkaita, jotka ovat päättäneet aloittaa säännöllisen ihonhoidon. Jokainenhan haluaisi näyttää hyvinvoivalta ja mieluummin ikäistään nuoremmalta. Mielestäni ei ole mitään tarvetta näyttää koko ajan kolmekymppiseltä, vaan mieluummin hyvinvoivalta ikäiseltään. Kukaan ei halua näyttää ikäistään vanhemmalta ja tämä on se kohta missä kasvohoidot ja ihonhoidot tulee avuksi. Säännöllisellä hyvällä hoidolla voi seitsemänkymppinen näyttää kymmenenvuotta nuoremmalta. Tämä on se tavoite mikä säännöllisellä kasvohoidolla ja oikein valituilla ihonhoitotuotteilla saadaan varmasti aikaan. Säännöllinen hoito tarkoittaa 4-10 viikon välein tehtyä kasvohoitoa jota tuetaan oikein valituilla kotihoitotuotteilla. Pidempää, kuin kolmen kuukauden väliä kasvohoitojen välillä ei tulisi pitää, koska silloin vaikutus ehtii jo välillä loppua. 

Tällainen säännöllisyys ei kovinkaan paljoa asiakkaalta vaadi. Rahallinen panos on kuukautta kohden suurin piirtein saman verran, kuin kaksi ravintolailtaa, tai puolitoista askia tupakkaa päivässä. Aikaa ja vaivaa ihonhoito ei juurikaan vaadi, kun asiantuntija on valinnut ihotyypin mukaiset tuotteet. Myös siitä olen varma, että kotihoito tulee edullisemmaksi Dermalogican tuotteilla, kuin satunnaisesti valituilla voidepurkeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti