keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Muistathan Multivitamiininaamion Tähtitarjouksen!

Ehdit vielä ostaa Multivitamin Power Recovery Masquen TÄHTITARJOUS hintaan. Naamion on NYT 55€ ja normaalisti 69€. Saat naamion mukana lahjaksi matkakoot Daily Microfoliant kuorinnasta ja SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaineesta. Tarjous on voimassa 1.2 saakka.

Multivitamin Power Recovery Masque on tuote mitä toivoisin kaikkien yli kolmekymppisten käyttävän. Se on monipuolinen ja tehokas ihoa tasapainottava tuote. Tämä naamio on myös helppo käyttää, koska sen voi jättää yöksi vaikuttamaan. Siinäkin tapauksessa, jos kasvohoitojen väli jostain syystä pitenee pystyy ihoa tehohoitamaan kotikasvohoidolla. Ensin iho kuoritaan, vaikka mukana tulevalla Daily Microfoliant jauhekuorinnalla näin saadaan kuollut hilseilevä solukko pois ja seuraavat aineet imeytyvät hyvin. Vielä parempi kuorinta-aine olisi Multivitamin Thermofoliant (82€), joka on Multivitamiininaamion pari. Se kuorii ja puhdistaa ihoa syvemmältä, kuin riisientsyymipohjainen Daily Microfoliant.  Kuorinnan jälkeen levitetään naamio paksuna kerroksena ja sen annetaan vaikuttaa vartin verran. Näin vaikutusaineet tuovat myös viilentävän ja raikastavan vaikutuksen, jos naamiokerros on liian ohut tätä viilentävää vaikutusta ei tule. Vartin päästä pyyhitään imeytymätön osa pois ja loppu saa imeytyä yön yli, tai sen voi pestä myös poiskin, jos on vielä menoja.

Multivitamin Power Recovery Masque normalisoi ihon toimintoja ja se rauhoittaa stressin ja hormoonitilanteen tuomia näppyjä ja finnejä. Myös ihon kuivuuteen ja ohentumiseen se on hyvä apu ja samalla se hidastaa ihon vanhenemista. Silloin, kun haluaa olla parhaimmillaan kannattaa edellisenä iltana tehdä kuorinta ja laittaa naamio ja jättää naamio vaikuttamaan yön yli. Punoittavalle couperosa iholle Multivitamin Power Recovery Masque on hyvä ihoa vahvistava hoitoaine. Se estää kuivan sisäilman, pakkasen, tai UV-säteilyn aiheuttaman pintaverisuonten rikkoutumisen ja ihon ohentumisen. Suosittelen, että kaikki käyttäisivät naamio ja kuorinta yhdistelmään 3-4 päivän välein. Useamminkin saa käyttää se ei ole pahitteeksi, mutta liian pitkät hoitovälit vähentävät vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti