tiistai 20. tammikuuta 2015

Silmänympärys kuivuu ensimmäisenä

Silmänympärysalue on huulien limakalvon jälkeen kasvojen herkin osa. Silmänympärillä on yksi ihokerros vähemmän, kuin muualla kasvoilla. Silmänympärysalueella ei ole juurikaan tali-tai hikirauhasia, joten siihen ei erity suojaavaa ihotalia omasta takaa.

Silmänympärystät joutuu myös huomattavasti rankemmalle kohtelulle, kuin muu kasvojen iho. Moni takuulla on hieronut silmiään oikein kunnolla koko nyrkillään ja jopa useamman kerran päivässä. Vanhemmiten silmien kyynelneste vähenee ja kuivat silmät aiheuttaa kirvelyä, kutinaa ja kyynelvuotoa. Tuo suolainen kyynelneste jää jokaiseen pikkupoimuun luomissa ja kylmyyden ja tuulen kanssa se varmasti rohduttaa silmäluomea. Silmämeikki suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä tuulelta ja pölyltä, mutta itsessään huonolaatuiset meikit saattaa ihoa kuivattaa. Usein myös asiakkaita vaivaa silmänympärysten tummuus, joka voimistuu, kun luomen iho on ohut ja kuiva. Tässä on jo monta syytä miksi silmänympärysihoa pitää hoitaa hyvin.

Erilaiset allergiset ihottumat tulee yleensä ensimmäiseksi silmäluomiin. Esimerkiksi hiustenhoitoaineiden, tai hiusvärien herkistymiset saattaa ensin näkyä silmänympärysihottumana. Myös flunssan yhteydessä silmät ja silmäluomet saattavat kuivua ja ärsyyntyä. Tehokkain silmänympärysvoide ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle on Ultra Smoothing Eye Serum 85€, joka poistaa punoitusta, turvotusta ja kutinaa. Ultra Smoothing Eye Serum on hyvin ohut geelimäinen tuote, joka imeytyy nopeasti ja viilentää ärtyneen kuumottavaa ihoa. Silloin, kun luomet ovat jo rohtuneet ja kuivuneet rikki kannattaa käyttää Ultra Smoothing Eye Serumia ja Multivitamin Power Firmiä 70€ päällekäin.

Ultra Smoothing Eye Serum on erinomainen silmänympärysvoide aivan kaikille, koska se kosteuttaa, vahvistaa ja poistaa turvotusta. Silloin jos turvotus on pääasiallinen ongelma silmienympärillä Ultra Smoothing Eye Serum on paras valinta hoitotuotteeksi. 

2 kommenttia:

 1. Ikäviä uhkailuja noissa edellisen kirjoituksen kommenteissa. Törkeää käytöstä.
  Kiitos tästä blogista ja hyvistä neuvoista! Omat silmäluomeni olivat aivan kamalat vuosi sitten ja sain ne kuntoon noilla kahdella tuotteella mistä tuossa tekstissä kerroit. Ultra soothing Eye Serum tuntui heti ihanan viilentävältä, kun luomet kuumotti ja kirveli. Hidasta paraneminen oli kesti lähes kuukauden ennen, kuin luomet oli terveet. Nyt aloin syksyllä käyttämään taas näitä kahta tuotetta yhdessä ja mitään rohtumisia ei enää ole tullut.

  Pirkko N.

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä, että kerroin tämän ohjeen toimivan myös käytännössä. Lukijat aina uskovat asiakkaiden kommentteja paremmin. Itse ole nähnyt tämän paranemisen monta kertaa. Paraneimisvaihe kestää kyllä pitkään varsinkin, jos luomet ovat jo kauan olleet rikki.

  Inkeri

  VastaaPoista