keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Muista hyödyntää SkinPerfect Primer tarjous!

Muistattehan, että SkinPerfect Primer sk 30 tarjous päättyy 19.1-15. SkinPerfect Primer sk30 on nyt 62€, kun normaalihinta on 77€. Saat vielä kaupanpäälle matkakoon Precleanse alkupuhdistusöljystä ja 2 kpl matkakokoa Total Eye Care sk15 silmänymp.voiteesta. Tuubeja kannattaa ostaa useampi, koska tätä tuotetta menee joka aamu. Riittoisahan tuo tuubi on ja itselläni se kestää vähintään pari kuukautta.

SkinPerfect Primer sk30 on monella tapaa vaikuttava tuote. Kohta alkaa kevätaurinko ilmaantua ja UV-säteily heijastuu lumesta ja osuu ihoon joka suunnalta. Helpoin suoja säteilyä vastaan on SkinPerfect Primer sk 30, koska se samalla suojaa tuulelta ja pakkaselta. Se on myös tosi nopea meikki aamuisin ja näyttää hyvin luonnolliselta eikä jätä rajoja kaulalle. Jos sen päälle haluaa vielä käyttää meikkivoidetta, niin se levittyy paljon paremmin. Itse pidän sitä ihan välttämättömänä tuotteena, koska meikkivoide näyttää niin paljon paremmalta sen päällä. Samalla se on hyvä lisähoito siloittamaan ja suojaamaan ihoa. Suosittelen lämpimästi SkinPerfect Primeriä niille jotka yleensä vierastavat meikkivoiteita. Myös iäkäs, ryppyinen ja kalpea iho saa primerillä paljon paremman värin ja sileämmän pinnan. Primerin kaunistava vaikutus toimii niilläkin, jotka eivät muuta meikkiä käytä, koska se ei ole meikkituote, vaan kaunistava hoitotuote.

5 kommenttia:

 1. Primer on ihan ihmeen riittoisa. Ostin edellisen tuubin Pimeän kaupan iltana lokakuun alussa ja sitä on vielä jäljellä pariksi viikoksi. Ekaa tuubia ostaessani ajattelin ettei tuosta käytä, kun muutaman viikon. Mukava yllätys näin päin.

  Titta

  VastaaPoista
 2. Oma kokemukseni on myös, että se on hyvin riittoisa. Kuukausia en osaa sanoa, kun en käytä sitä aivan joka päivä.

  Nyt muuten leikkasin tuubin kahtia, ja sieltä löytyi ainetta vielä todella paljon. Vinkiksi kaikille, jos ei ole tullut leikkaamista kokeilleeksi. Sitten vain tuubin osat tiiviisti vaikkapa pakastepussiin.

  Olin tänään Nanoliftissa, ja taas kasvot näyttävät niin pieniltä ja kiinteiltä. Ihanaa. Kiitos Inkerille.

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet tyytyväinen hoitoon. Myös minä olen tosi tyytyväinen, kun näen selvästi miten hyvään kuntoon ihosi on tullut.
   Tuo on hyvä vinkki, että SkinPerfect Primer tuubi kannattaa leikata poikki. Tuubeihin jää aina ainetta viikonkin käyttöä vartan ja kaikki pitää käyttää loppuun asti.

   Inkeri

   Poista
 3. Miten luotettava tuo primerin aurinkosuoja on? Onko sen suojaavavaikutus yhtä hyvä, kun varsinaisten aurinkovoiteiden? Lähden Torremolinokseen helmikuuksi ja aurinkoa en varsinaisesti ota, mutta ulkona liikun paljon. Riittääköhän tuo primerin suojaavuus, kun pidän tuotteesta muuten tosi paljon.

  VastaaPoista
 4. SkinPerfect Primer sk 30 on ihan yhtä luotettava aurinkosuojaltaan, kuin kaikki muutkin Dermalogican tuotteet. Se riittää aivan hyvin normaaliin ulkoiluun Espanjan rannikolla, kun UV-säteilyä on paljon vähemmän, kuin Kanarialla. Primer on myös hyvä suoja rannikon tuulia vastaan. Oikein hyvää matkaa!

  Inkeri

  VastaaPoista