maanantai 26. tammikuuta 2015

Jippii, uusi tuote tulossa!

Minulla on ilo ja kunnia kertoa, että kevään aikana tulee uusi tuote Dermalogicalle. Se on Redness Relief Primer sk 20 ! Olen taas intoa piukassa, kun tiedän tämän voiteen olevan todella tarpeen asiakkaiden iholle.

Redness Relief Primer sk 20 on meikinpohjustusaineen tyyppinen eli hiukan samankaltainen, kun SkinPerfect Primer sk30 (77€). Redness Relief Primer sk20 on kuitenkin enemmän myös hoitotuote couperosalle ja punoittavalle iholle. Ultra Calming linjan Redness Relief jää myynnistä pois ja tämä uusi tuote tulee sen tilalle. Perinteisesti Dermalogicalla on ollut tehokkaat tuotteet couperosaan ja tuo Redness Relief on ollut erittäin pidetty tuote. Nyt tämä uusi Redness Relief Primer sk 20 on monipuolisempi. Se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja siten vähentää couperosaa ja ennalta ehkäisee couperosan syntyä. Uusi tuote sisältää vihertävän mineraalipigmentin, joka peittää todella hyvin punakkuutta.

Redness Relief Primer sk20 on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se ei ole meikkituote, vaikka se tasoittaakin ihon väriä. Sen päälle voi laittaa vielä meikkivoiteen ihan niin kuin SkinPerfect Primerinkin päälle, tai käyttää sitä yksinään meikin sijalta. Hintaa tuotteelle tulee noin 70-80€, varmaa hintaa en ole vielä saannut. Otan tuotteen myyntiin heti, kun sitä Suomeen tulee. Oletettavasti helmikuun alkupuolella, mutta mitään varmaa en vielä uskalla luvata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti