tiistai 3. lokakuuta 2017

Heleä ihon väri nuorentaa

Ihon värillä on hyvin paljon merkitystä siinä miltä iho näyttää. Vanhemmiten iho menettää heleyttään ja alkaa näyttämään harmaan kirjavalta ja hilseily korostaa ryppyjä. Mikään kirurginen leikkaus tai botoxpistokset eivät ihon väriä paranna vaan sitä voidaan hoitaa vain kasvohoidoilla ja hyvillä kotihoitotuotteilla.

Harmauteen on monta syytä

Neljääkymppiä lähestyttäessä ihon pintaverenkierto ja aineenvaihdunta alkaa heikentyä ja se vaikuttaa ihon väriin paljon. Iän myötä ihon uudistuminen hidastuu ja kuollutta solukkoa alkaa kerääntymään ihon pintaan. Kuolleet hilseilevät ihosolut tekee ihon kellertävän harmaaksi ja kuivaan pintakerrokseen syntyy helposti hiusjuonteita. Estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa jolloin punakkuus saattaa tehdä ihosta epätasaisen värisen. Samoin hormoonit vaikuttavat pigmenttiläiskien syntymiseen ja ne kirjavoittavat ihoa entisestään. Näen omilla asiakkaillani miten paljon säännöllinen Nanolift kasvohoito (118€) auttaa ihon väriin ja kasvohoidon tuloksia pystytään hyvin ylläpitämään sopivilla kotihoitotuotteilla.

Kasvohoito heleyttää ihon värin

Kasvohoito parantaa monella tavalla ihon väriä ja se on hyvin tärkeä asia jotta kasvojen nuorekkuus säilyisi. Kasvohoito aloitetaan aina ihotyypin mukaisella kuorinnalla joka poistaa kuollutta solukkoa, likaa ja ihotalia syvemmältä kuin kotikuorinnat. Dermalogicalla on useita kuorintoja hoidoissa käytettäväksi ja jokaista asiakasta varten kuorinta sekoitetaan yksilöllisesti. Myös kaikki hoitoaineet imeytyvät paremmin, kun kuolleet solukot ovat poissa. Ihon väri tasoittuu, kun hilseily poistuu ja kirjavuus katoaa. Nanolift hoidon mieto mikrovirta parantaa huomattavasti ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja oikeilla kotihoitotuotteilla tätä elvyttävää vaikutusta pystytään ylläpitämään. Kasvohieronta vaikuttaa kanssa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa parantavasti ja sillä imeytetään myös hoitoaineita ihoon. 

Kotihoitotuotteilla ylläpidetään kasvohoidon vaikutuksia 

Kasvohoidon vaikutusten ylläpitämiseksi on erittäin tärkeää, että kotona käytetään saman sarjan hoitotuotteita millä kasvohoitokin on tehty. Hyvällä kotihoidolla pystytään ylläpitämään kasvohoidon tuloksia 4-10 viikkoa. Suurin osa vakioasiakkaista käy kasvohoidoissa noin kuuden viikon välein ja näin iho pysyy koko ajan kirkkaana ja kauniina. Kotikäytössä kuorinta vaikuttaa kaikista eniten ihon väriin. Huomioithan, että nyt mikrokuorinnat ovat Tähtitarjouksessa Daily Microfoliant NYT 56€ ja Daily Superfoliant 68€. Toinen tärkeä ihon väriin vaikuttava hoitoaine on tehotipat. Ne imeytyvät syvempään ihokudokseen ja vaikuttavat aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Overnight Repair Serum (102€) on tehokkain ihon elvyttäjä ja Multivitamin Power Serum (115€) on toinen ihonväriä ylläpitävä tehotippa. Daily Resurfacer (113€) hoitotassut ovat monipuoliset vaikutukseltaan ja niillä saadaan tulosta, vaikka kasvohoidosta olisikin jo pidempi aika. Älä anna periksi iän merkeille vaan hae kosmetologilta apua ja taistele ikääntymistä vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti