maanantai 23. lokakuuta 2017

Tähtitarjouksena Active Moist

Kosteutus on tämän hetken tärkein asia iholle ja siksi Tähtitarjouksena on ACTIVE MOIST 100 ml NYT 59€ (82€) ja saat sen mukana huulirasvan CLIMATE CONTROL STICK arvo 15€. Voimassa 6.11 asti.

Active Moist sopii kaikille

Active moist on voide joka käy kaikille ikään, tai ihotyyppiin katsomatta. Se on yksi Dermalogican suosikkivoiteista. Active Moist ei sisällä tippaakaan rasvaa, vain ainoastaan puhdasta kosteutta. Nuorille Active Moist on loistava kosteusvoide yöksi ja päiväksi ja se sopii meikin alle. Teini-ikäisillä ja varsinkin parikymppisillä on usein näppyjen ja rasvoittumisen lisäksi hilseilevää pintakuivuutta ja siihen Active Moist on erinomainen apu. Yleensä teinitytöt haluavat kokeilla monenlaisia meikkituotteita jotka eivät aina ole ihan parasta juuri heidän iholleen ja siksi Active Moist on hyvä meikinalusvoide, koska se suojaa meikkien haitoilta, tai tukkivalta vaikutukselta. Active Moistin voi ostaa, vaikka kummitytölle joululahjaksi tietämättä sen enempää hänen ihotyypistään, koska se sopii varmasti kaikille. 

Nyt tarvitaan kosteutta

Olen aina sanonut, että vuoden ajalla on suuri merkitys meillä Suomessa ihonhoidon kannalta. Eri vuoden aikoina iho tarvitsee hyvin erilaisia asioita. Nyt minusta tuntuu, että meidän syksy ja talvi ovat muuttuneet ja moneen vuoteen ei ole ollut juurikaan pakkasia ennen joulua. Aikaisemmin tähän aikaan vuodesta suosittelin päiväksi tehokkaita pakkaselta ja tuulelta suojaavia tuotteita. Nyt ulkona on kosteaa eikä ulkoilma kuivata ihoa, mutta kylmä tuuli ja kuiva sisäilma vähentää ihon kosteutta. Näiden ulkoilmamuutosten takia suosittelen nyt Active Moistia kaikille ihotyypeille ainakin päivävoiteeksi. Vanheneva kuiva iho voi käyttää nyt vuoden loppuun asti Active Moistia päivällä ja Intensive Moisture Balancea yöllä. Tämä muutos kannattaa siksi, että Active Moist on edullisempaa käytössä. Parasta tietysti olisi, että yli nelikymppisellä olisi aina tehotippa yöksi ja päiväksi ennen voidetta. Omalle rutikuivalle iholleni käytän aamuisin Phyto Replenish Oilia (100€) ja sen päälle Active Moistia enkä vielä kaipaa mitään täyteläisempää voidetta. Iltaisin laitan Overnight Repair Serumia (102€) ja Active Moistia ja sen päälle lisään nukkumaan mennessä Intensive Moisture Balancea. 

Suosittelen kokeilemaan, koska Active Moist tekee kotihoidosta hiukan edullisempaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti