torstai 26. lokakuuta 2017

Talvitakit esiin!

Muistathan, että kasvojen ihon talvitakki on BARRIER REPAIR (66€)? Nyt lupaillaan Etelä-Suomeenkin talvikeliä ja yöthän olikin jo alkuviikosta pakkasen puolella. Tuulen vaikutus on iholle myös rasite, vaikka pakkasta ei paljoa olekaan. Näitä säätilan haittoja vähennetään Barrier Repairin avulla.

Barrier Repair on talvitakki iholle

Barrier Repair on ollut parikymmentävuotta yksi talven suosikkituote. Itse käytän sitä kesät ja talvet yötäpäivää. Barrier Repair levitetään aamuisin kaikkien muiden hoitoaineiden päälle ennen meikin tekoa ja iltaisin se jää päällimmäiseksi tuotteeksi. Sen vaikutus on kosteutta sitova ja ihon suojamekanismeja vahvistava. Barrier Repair vähentää ihon oman kosteuden haihtumista ja jättää suojaavan pinnan ulkoisia rasituksia vastaan. Yökäytössä se suojaa maakuuhuoneen kuivalta huoneilmalta ja tyynyn ja peiton hiertävältä vaikutukselta. Päivällä Barrier Repair suojaa tuule, pakkasen ja lämmönvaihteluiden kuivattavalta ja ihoa rasittavalta vaikutukselta. Barrier Repair on hyvin tärkeä lisähoito meidän rankassa talvisäässä ja se on myös edullinen käytössä. Se sulaa ihon pintakerroksiin ja sitä tarvitaan hyvin pieni määrä joten tuo yksi tuubi riittää useamman kuukauden. 

Barrier Repair sopii kaikille

Barrier Repair sopii kaiken ikäisille ja on erityisen tärkeä nuorille ohut ihoisille jotka harrastavat talviliikuntalajeja. Se pitää muistaa ettei Barrier Repair suojaa paleltumiselta eikä mikään 
kosmeettinen voide siihen pysty. Paras tapa suojata kasvojen ihoa jäätymiseltä on ohut kommandopipo joka peittää kaiken muun paitsi silmät. Barrier Repairia voi käyttää myös rasvoittuvalle iholle ulkoiluvoiteena. SkinPerfect Primer sk 30 (82€) meikinpohjustusaine sisältää hiukan saman tyyppisiä suojaavia raaka-aineita kuin Barrier Repairkin, mutta pakkasta ja tuulta vastaan Barrier Repairissa on tehokkaammat ominaisuudet. Aamuisin kannattaa laittaa voiteiden päälle ensin Barrier Repair ja sitten SkinPerfect Primer sk 30. Vielä, jos niiden päälle laitetaan mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€) niin suoja on lähes täydellinen. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:30

    http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/mikroneuloilla-varustetut-finnitarrat/#comments

    Mikroneuloilla varustettu finnilaastari? Mitä mieltä olet? Linkki vain siksi, että näet tarkemmin mitä tarkoistan. Voisitko kommentoida näitä?

    VastaaPoista
  2. Voi hyvät hyssykät kaikkea sitä kuuleekin. Taas verenpaineeni nousi, kun pohdin mikähän juttu tämäkin taas on. Kiitos linkistä. Tulihan taas selvitettyä mitä kaikkea ihonhoidon nimissä myydään.
    Mietin ensin tuota lukiessani, että miten ihmeessä ihonpinnan rikkominen neuloilla voisi vaikuttaa suotuisasti tulehdukseen. Sitten selvitin juttua vähän enemmän ja tajusin, että ei laastarissa ole mitään oikeita neuloja. Ilmeisesti siinä on jotain nystyjä joista imeytyy jotain ainetta ihoon. Halutaan vaan luoda mielikuva mikroneulauksesta, kun se on niin kamalan muodikasta. Missään ei kerrota mitään näistä vaikuttavista aineista. Ilmeisesti ne ovat samoja, kun muissakin paikallisissa finnituotteissa. Silloin vaikutus ei ole sen kummempi kuin muillakaan finnituotteilla. USA:ssa ja varsinkin Aasiassa myynnissä ja käytössä on myös hyvin voimakkaita aineita joita ei saa EU:n markkinoilla myydä. Näissä kielletyissä aineissa on aina omat vaaransa ja en missään tapauksessa suosittele niitä kokeilemaan. Tuossa jutussa puhuttiin Korealaisesta aineesta ja sellaista en iholleni laittaisi ikinä.
    Muutenkin tästä mikroneulauksesta on sanottava etten ikimaailmassa antaisi sellaista tehdä omalle iholleni. En näe siinä mitään perusteita miksi se olisi hyödyllistä, kun riskit ovat tosi suuret. Minä näen vaan näitä epäonnistuneita tapauksia, kun asiakas tulee meille ongelmansa kanssa ja kertoo olleensa mikroneulauksessa. Yksikään kolleegani ei ole pystynyt kertomaan minulle mitään kokemusta miksi sitä kannattaisi tehdä. Tuo kollageenin muodostuminen rikkoutuneelle iholle on teoriassa viisaan kuulosta, mutta käytännössä siitä ei ole näyttöä. Siinä rikotaan niin monia ihokerroksia, että yhtähyvin voi syntyä arpikasvainta eli keloidia, tai stimuloidaan muuta eisuotuisaa ihosolun osaa. Pigmenttiläiskät ovat varma tulos mikroneulauksesta, koska myös pigmenttisolukerros rikotaan.
    Tässä käy samoin, kun mikrohionnassa, tai laserhoidoissa aikoinaan, että muutaman vuoden jälkeen huomataan ettei näin olisi kannattanutkaan tehdä. Mitä tulee kosmetiikan imeyttämiseen mikroneulauksen avulla, niin sitä ei pidä tehdä. EU: lainsäädäntö kieltää ettei kosmeettiset aineet saa missään tapauksessa imeytyä verinahkaan ja verenkiertoon. En taaskaan ymmärrä miksi suomalaiset innostuivat juuri mikroneulauksesta. Muissa Pohjoismaissa se buumi meni ohitse jo parivuotta sitten. Meillä aina näköjään halutaan menetelmiä missä on mahdollisimman suuret riskit. Ilmeisesti se on jotain tietämättömyyttä ettei näiden riskien olemassa oloa tajuta.

    Inkeri

    VastaaPoista