sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Meikkiin lisää väriä!

Säätila alkaa olemaan niin syksyisen harmaata, että meikkivärejä pitää kirkastaa ja voimistaa jotta ne lisäisi ihon hehkeyttä. Luomiväriä, poskipunaa ja huulipunaa kirkastetaan ja selkeytetään talvea kohti ja meikkivoidetta vaalennetaan kalpeammalle iholle sopivaksi.

Liian tumma meikkivoide vanhentaa

Silloin, kun käyttää mineraalipigmenttimeikkiä ei meikkivoiteen sävyn ole niin väliä, koska se on luonnollisen läpikuultavaa. Harvemmat yli viisikymppiset ovat löytäneet nämä mineraalimeikit ja silloin meikkivoiteen sävyn valinta on tosi tärkeää. Hassuimmalta näyttää, jos meikkivoiteella yritetään saada ruskettuneen näköiset kasvot. Kesän lämpimässä valossa tummempi meikkivoide meneekin, mutta lumen tullessa valo on niin kylmää, että liika ruskeus näyttää likaiselta. Itse haluan, että meikki olisi hiukan lämpimän sävyinen ettei näytä harmaan kalpealta ja Youngbloodin mineraalimeikkisävyt (65€) Honey ja Warn Beige ovat sellaisia. Couperosaiholle paras on Cool Beige joka neutralisoi ihon punakkuutta. Youngbloodin nestemäisestä mineraalimeikistä (79€) paras on sävy Sun Kissed. 

Pastellit voi nyt unohtaa

Hempeät pastellisävyt ovat olleet jo pidempään pois muodista ja varsinkin syksyn meikissä huulipuniksi tarvitaan napakkoja värejä. Kesällä jo muotiväreinä oli mattapintaiset huulipunat ja niitä jo monella asiakkaalla onkin. Mattapintaisuus on edelleen muodikasta ja Youngbloodin (32€) mattasävyt ovat hyviä vanhemmallekin. Pintamuotiin kuuluu tummat viinipunaiset ja kahvin ruskeat huulipunasävyt, mutta niitä en ottanut myyntiin. Hyvin muodikas lämmin punainen on sävy Fever ja se sopii myös pikkujouluun. Kesän suosikki Flirt sopii edelleen ja sitä voi vielä napakoittaa kirkkaan punaisella huultenrajauksella nimeltään Truly Red (25€). Youngbloodin perusvärikartan huulipunasävy Envy on puolukan punainen ja oikein hyvä väri syksyyn. Siinä ei ole helmiäistä, mutta se ei ole ihan niin puuterimaisen matta, kun nuo mattapunat ovat. Joka hetkeen sopiva on aina yhtä tyylikäs koralli Coral Beach ja hiukan punaisempi Vivid. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti