perjantai 6. lokakuuta 2017

Talven tulo tuo rasvoittuvalle iholle näpyt ja finnit

Yleensä kesän loppu on teini-ikäisille ja aikuisellekin rasvaiselle ihotyypille ongelmallisin ajankohta. Kesä ja aurinko tekee hyvää rasvaiselle iholle ja finnit, tai tukkeumat vähenee silloin. Syksy ja sisälämmitys saa ihon epätasapainoon ja ihon pinta kuivuu ja se lisää talin eritystä ja tukkeutumia.

Medibacin tuotteet rauhoittaa rasvoittumisen

Pahin virhe on käyttää liian kuivattavia hoitotuotteita jotka vaan lisää huokosten tukkeutumista. Dermalogican Medibac hoitolinja sopii kaiken ikäisille ja sen vaikutus on tasapainoittava eikä tuotteet kuivata. Aikuinen rasvainen iho voi olla hyvinkin kosteusköyhä, vaikka ihotalin tuotanto on liiallista ja silloin tarvitaan kosteuttavia hoitotuotteita. Yksittäisiin finneihin sopii Breakout Control (78€) paikallishoitotuote, joka nopeuttaa finnien parantumista. Joillekin tulee noin viikkoa ennen kuukautisia hormooninäppyjä leuan alueelle ja näihin Breakout Control on erinomainen apu. Jo siinä vaiheessa, kun iho vasta kuumottelee ja alkaa tuntumaan siltä, että finni on syntymässä sen saa vielä estettyä alkamalla heti käyttämään Breakout Controlia. Viime vuonna uutuutena tullut Charcoal Resque Masque (72€) on saanut oman käyttäjäkuntansa jotka luottavat naamion sisältämän lääkehiilen vaikutuksiin. Charcoal Resque Masque rauhoittaa todella hyvin näppyjä ja pikku finnejä. Ennen naamion käyttöä olisi hyväksi tehdä kuorinta niin hoitavat aineet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Silloin, kun iholla on voimakas rasvoittumisen vaihe Charcoal Resque Masqueta voi käyttää kolmena päivänä peräkkäin kuurin tapaan.

Rasvainenkin iho tarvitsee kosteutta

Talvella Suomen ilmastossa rasvainenkin iho takuulla kuivuu. Kireä ja kuiva ihon pinta tukkii huokosten suut ja ihotali jää huokoseen ja aiheuttaa näpyn, tai finnin. Kuorinta ja kosteutus hillitsee tämän kierteen syntymistä. Varsinkin yli nelikymppisenä ihon oma kosteuden sitomiskyky heikkenee ja ihosta tulee nopeasti hilseilevän harmaa. Tehokkain tuote kosteuttamaan on Skin Hydrating Booster (99€) tehotippa joka sisältää hyaluronihappoa ja se on paras mahdollinen raaka-aine ihon kosteuttamiseen. Täysin rasvaton kosteusvoide on Active Moist (100 ml 81€, 50 ml 59€) joka sopii kaiken ikäisille yöksi ja päiväksi. Tehokkain yövoide rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle on Overnight Clearing Gel (78€) joka on ohut geelimäinen aine ja se on Dermalogican paras tuote vähentämään öljyisyyttä ja finnien syntymistä. Ilman säännöllistä kotikuorintaa ei rasvainen iho pysy tasapainossa ja nyt kannattaa hyödyntää Tähtitarjous Daily Microfoliant NYT 56€ ja Daily Superfoliant (68€). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti