perjantai 20. lokakuuta 2017

Iloa ihonhoitoon!

Monille näin talven tuloa odotellessa iskee alakulo ja lievä masennus. Itse kuulun näihin ihmisiin jotka kärsivät loka-marraskuun pimeimmästä vuodenajasta. Tiedän toki, että moni vakioasiakkaani myös nauttii näistä syksyn väreistä ja on henkisesti pirteimmillään.

Ota ilo irti arjesta

Suurin osa elämästä on tavallista arkea ja näin vanhemmiten olen oppinut arvostamaan sitä todella paljon. En yhtään kaipaa yllätyksiä tai jotain muutoksia, vaan minulle riittää rauhallinen työ-ja kotielämä. Naisten lehtiä lukiessa tulee tunne ettei ihmiset oikein sietäisi tavallista elämää. Vaihdetaan työpaikkaa, asuntoa ja puolisoa ettei vaan joutuisi pysähtymään. Jossain vaiheessa on kuitenkin pakko pysähtyä, koska todellinen elämä on pääasiassa tavallista arkea. Siihen arkeen voi löytää pieniä kohokohtia. Tiedän, että asiakkailleni kasvohoitoon tulo on juhlapäivä jota on odotettu pitkään. Yritänkin aina muistaa tämän, että olen tekemässä työtä mikä on asiakkaalle juhlaa. Tietysti minuakin jo se ilahduttaa, kun näkee tutun vakioasiakkaan ja vaihtaa viimeiset kuulumiset. Moni asiakas haluaa jonkun pienen sarjahoidon tähän talveen ihan vaan karkoittamaan masennusta. Esimerkiksi Nanolift hoidon (118€) jälkeen on hyvä tehdä 2-3 lyhyempää kiinteyttävää kasvohoitoa 1-2 viikon välein. Tuossa kiinteyttävässä kasvohoidossa menee aikaa tunti ja sen hinta on 68€. Varsinkin silloin, kun ihoa ei ole aikoihin hoidettu se saadaan parhaiten tasapainoon useammalla hoitokerralla lyhyin välein. 

Ihonhoito kotona on luxushetki

Pysähdyn välillä ajattelemaan miten hyvin meillä suomalaisilla asiat ovat. Voimme rauhassa ja turvassa tehdä ihonhoitoa kotona ja vettä tulee kraanasta ja lämpöä ja valoa riittää. Tämä ei ole kaikille ihmisille mahdollista. Suomalaisilla naisilla on myös oikeus ostaa omilla rahoillaan itselleen mieleisiä ihonhoitotuotteita ja käyttää niitä miten haluaa. Monella maailman naisella ei ole omaa rahaa eikä oikeutta päättää omista asioistaan. Joskus voisi ihan pysähtyä tekemään itselleen juhlahetki omasta ihonhoidosta. Pysähtyä oikein rauhassa puhdistamaan ihoa ja hieromaan tehotippoja ja hoitovoiteita ja nauttimaan hyvistä tuoksuista ja itsensä hoitamisesta. Yleensä iltapesu tehdään vauhdilla, kun se on pakko tehdä ja hujautetaan hoitoaineet iholle vähän sinnepäin. Nyt Tähtitarjouksena oleva Daily Resurfacer NYT 89€ (113€) on helppo käyttää ja nopea tehohoito joka vaikuttaa näkyvästi. Se lisää hoitohetken tehoa ja auttaa tekemään ihonhoidosta arjen luxusta.

2 kommenttia:

  1. Tosi huippu blogi sulla! oon kyllä ihan samaa mieltä, että ihonhoito on aina naiselle luksushetki. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kiva, että pidät jutuistani.
    Yritän aina työssäni muistaa, että kasvohoito on asiakkaalle tärkeä hetki. Yksikään hoito ei ole minulle liukuhihnarutiinia vaan paneudun jokaiseen ihmiseen erikseen.

    Inkeri

    VastaaPoista