perjantai 27. lokakuuta 2017

Hyvästit harakanvarpaille!

Silmänympärysalue rypistyy aina ensimmäiseksi, koska se on yhden solukerroksen ohuempi kuin muu kasvojen iho. Se joutuu myös suurelle rasitukselle, koska silmä liikehtii jatkuvasti ja ensimmäiseksi syntyy ns.naurunrypyt.

Kuivuus aiheuttaa rypistymistä

Tähän aikaan vuodesta myös silmänympärysiho joutuu erittäin koville. Monella valuu silmistä paljon kyynelnestettä kylmän tuulen ja lämmönvaihteluiden takia. Tuo suolainen kyynelneste on erittäin kuivattavaa ja kostealle iholle myös kylmä ulkoilma on suuri rasite. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (79€) on suunniteltu juuri näitä tilanteita varten ja se vahvistaa ja suojaa ohutta silmänympärysihoa. Multivitamin Power Firm sulaa ihon pintaan ja siksi se vaikuttaa aivan eri tavoin kuin yleensä muut silmänympärysvoiteet. Se on myös Dermalogican silmänympärystuotteista kaikista suosituin. Multivitamin Power Firmiä kannattaa alkaa käyttämään noin kolmekymppisenä, koska siinä vaiheessa vielä voi silmänympärysryppyjä ennalta ehkäistä. 

Tehoryppyvoide silmänympärille

Dermalogican tehokkain rypistymistä vähentävä silmänympärysvoide on AGE REVERSAL EYE COMPLEX (85€). Se sisältää retinolia joka on kaikista tehokkain ryppyjä siloittava raaka-aine. Ihoa kannattaa hiukan totutella retinolin tehokkuuteen ja käyttää ensimmäiset pari viikkoa sitä vain joka toinen ilta. Muutenkin Age Reversal Eye Complex on tarkoitettu yökäyttöön ja aamuisin hyvä pari sille on tuo yllä mainittu Multivitamin Power Firm. Age Reversal Eye Complex uudistui koostumukseltaan noin vuosi sitten ja se on nyt entistä kosteuttavampi ja täyteläisempi ja sopii siksi herkemmillekin silmäluomille. Nämä silmänympärysvoiteet ovat hyvin riittoisia ja kerralla yhdelle luomelle laitetaan noin riisinjyvän kokoinen nokare. Niin käytettynä nuo voidetuubit riittää 3-4 kuukautta, jos niitä käytetään vain yhden kerran vuorokaudessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti