torstai 23. marraskuuta 2017

Black Friday on tarjouksia täynnä

USA:n tärkein kauppapäivä on iskeytynyt myös Suomen talouselämään ja jo viime vuonna lähes joka  kaupalla oli jotain tarjousta. Viime vuonna me olimme hiukan hitaalla ja lähdimme juttuun mukaan viime tipassa. Dermalogica ja Youngblood ovat kumpikin USA:sta kotoisin ja heidän brändiin tämä Black Friday istuu. Joten, vaikka en kaikesta jenkkitouhun matkimisesta pidäkään meillä on asiakkaille huipputarjoukset sanotaan, vaikka pikkujoululahjaksi:)

POWER RICH NYT 185€ (243€)

Power Rich on ehdottomasti hoitovoiteiden kuningatar ja kaikkien yli 35-vuotiaiden pitäisi kokea tämä tuote ainakin kerran vuodessa. Power Rich sisältää kaiken sen mitä iho yhdellä kertaa vaatii. Sen kanssa ei tarvita silmänympärysvoidetta eikä tehotippoja. Power Rich on itsessään tehotippa ja voide yhdessä ja se on tarpeeksi pieni molekyylistä imeytyäkseen myös ohueen silmänympärysihoon. Power Rich ei sisällä hedelmähappoja niin kuin yleensä elvytysvoiteet vaan sen raaka-aineet vahvistavat kollageeni-ja elastiinisäikeitä sekä kiihdyttävät ihosolujen uudistumista. Siksi Power Rich sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle, couperoottiselle ja atooppiselle iholle. Pakkauksessa on viisi tuubia ja yksi kestää noin viikon, mutta voide on hyvin riittoisaa Dermalogican tapaan. Yleensä pakkaus riittää noin 6-8 viikon käyttöön ja sen aikana muuta ei tarvita, kun puhdistustuotteet. Ihanteellista olisi, että viisikymppisenä käytettäisiin 2-4 Power Rich kuuria vuodessa ja nyt juuri on siihen ihanteellinen ajankohta.

SUPER RICH REPAIR NYT 99€ (141€)

Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin hoitovoide ja se käy yöksi ja päiväksi. Talvella se on ollut jo monta vuotta meidän suosituin hoitovoide. Se sopii kaikille yli 35-vuotiaille yövoiteeksi ja yli kymmenenasteen pakkasella se on ihanteellinen päivävoide. Kuiva, pintakuiva ja atooppinen iho voi käyttää Super Rich Repairia yöksi ja päiväksi läpi vuoden. Se imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Super Rich Repairia voi käyttää kaikkien Dermalogican tehotippojen päällä ja tähän aikaan vuodesta sen kanssa on ihanteellista käyttää Phyto Replenish Oilia (103€)päiväksi ja Overnight Repair Serumia yöksi (104€).

OVERNIGHT RETINOL REPAIR NYT 115€ (151€)

Tämä voide on Dermalogican tehokkain tuote siloittamaan jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita. Se sisältää retinolia joka uudistaa ihoa tehokkaasti ja sen vaikutukset näkyy jo alle viikossa. Pakkauksessa on kaksi eri voidetta eli Buffer Cream ja varsinainen retinolivoide ja tarkoitus on totuttaa ihoa pikkuhiljaa retinolin tehokkaaseen vaikutukseen. Aluksi Buffer Creamia otetaan kolmeneljäsosaa ja siihen lisätään yksineljäsosa retinolivoidetta ja päivä päivältä retinolivoiteen määrää lisätään. Noin kahden viikon kuluttua retinolivoidetta voi käyttää jo yksinään. Overnight Retinol Repair käytetään tehotipan tavoin aina yöksi ja sen päälle runsaasti kosteusvoidetta. Voiteen vaikutus voi näkyä hilseilynä ja silloin vähennetään retinolivoiteen määrää ja lisätään kosteusvoidetta  sen päälle.

SPECIAL CLEANSING GEL 500ml ja ESSENTIEL SOLUTION 500ml NYT 55€ (73€)

Puhdistus on ihonhoidon perusta ja nyt se ei ainakaan ole hinnasta kiinni. Special Cleansing Gel on geelimäinen lievästi vaahtoava puhdistus kaikille ihotyypeille. Essentiel Solution on hellävarainen ja hoitava puhdistusmaito kuivalle ja pintakuivalle iholle. Käytössä nämä puolenlitran pullot riittävät 4-5 kuukautta.

Black Friday tarjoukset ovat voimassa vain 24.11-26.11-17. Perjantaina tuotteet voi noutaa hoitolasta ja verkkokauppa on auki vielä lauantain ja sunnuntain. Ellette ehdi hakemaan tuotteita perjantaina ja ette käytä verkkokauppaa voitte laittaa sähköpostin, tai tekstiviestin mitkä tuotteet varaatte itsellenne ja milloin ehditte ne hakea.


2 kommenttia:

  1. Sain tänään haettua edellisen tilaukseni ja kiitos runsaista näytteistä...näillä pääsee taas tutustumaan moneen uuteen tuotteeseen:)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet tyytyväinen. Hyvää kokeiluintoa!

    Inkeri

    VastaaPoista