sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kekseliästä ihonhoitoa

Olen lomamatkalla Nizzassa ja voitte taas arvata, että osa kosmetiikkaa jäi kotiin. Minun pitäisi varmaan pyytää Maria laittamaan tuotteet valmiiksi minua varten etten aina olisi pulassa ilman omia ihonhoitotuotteitani.

Miten selviytyä ilman kosteusvoidetta

Näitä vinkkejä voitte hyödyntää kotioloissakin, jos joku tuote loppuu kesken. Idioottimaisin unohdukseni oli, että tärkein tuote eli kosteusvoide jäi kotiin. Yleensä en voi elää ilman Intensive Moisture balancea, mutta nyt on sinniteltävä. Sitä vastoin mukaan tuli kaksi kappaletta Antioxidant Hydramist hoitosuihketta ja Special Cleansing Gel puhdistusgeeliä. Päivävoiteeksi otin Dynamic Skin Recoveryä sk 50, mutta sitäkin niin pienen tuubin ettei se riitä kuin päiväksi koko loman ajan. Silmänympärysvoidetta Age Reversal Eye Complexia olisi kyllä ihan koko tuubi, mutta se on aika arvokasta laittaa koko kasvoille. Päädyin siihen, että laitan yöksi kaksi tehotippaa päällekäin ja runsaasti hoitosuihketta. Onneksi tuo uusi Precleanse Balm on niin hoitava ettei iho tunnu yhtään kireältä pesun jälkeen varsinkaan tässä ilman kosteudessa. Teen niin, että pesun jälkeen laitan Skin Hydrating Boosterin ja runsaasti Antioxidant Hydramistiä. Sen päälle öljymäistä Overnight Repair Serumia ja vielä hoitosuihketta.

Dermalogica ei sisällä hajusteita tai mineraalirasvoja

Voisin tietysti ostaa jostain kosteusvoiteen, mutta en kerta kaikkiaan halua laittaa iholleni muuta kuin Dermalogicaa. Saan työssä kokeiltavaksi todella paljon eri sarjojen uutuustuotteita ja kaikki tökkää viimeistään tuohon tuoksuun. Eihän siinä mitään suurta vahinkoa tulisi, jos viikon verran käyttäisin jotain muuta kosteusvoidetta, mutta asia on minulle niin tärkeä etten halua sitä tehdä. Tässä kohtaa vielä neuvon, että minun kuivalle iholleni ei ehkä vahinkoa tulisi muista voiteista lyhyessä käytössä, mutta sekaiho ja herkkä ja arka iho voisi siitä ihan hermostua. Mineraalirasvat eli vaseliinit ja parafiinit ovat niitä raaka-aineita joita en iholleni halua. Niitäkin tuotteita löytyy jo jonkin verran Dermalogican lisäksi jotka eivät käytä mineraalirasvoja, mutta niidenkin metsästäminen on aika työlästä. En siis viitsi lomalla keskittyä lukemaan sisällysluetteloita, koska se menisi taas jo työn puolelle.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti