perjantai 24. marraskuuta 2017

Power Rich on paras

Tähän synkimpään vuodenaikaan ihminen ja iho tarvitsee lisävirtaa. Ihminen käpertyy sohvan nurkkaan syömään suklaata ja ihan koko kropan aineenvaihdunta ja verenkierto hidastuu. Samalla ihon hoitotarve moninkertaistuu, kun talven tuulet ja tuiskut sekä kuiva huoneilma sitä koittelee.

Power Rich on tehokas elvyttäjä

POWER RICH NYT 185€ (243€) tuli myyntiin noin kymmenenvuotta sitten ja se on edelleenkin kosmetiikkamaailman ykköstuote. Los Angelesin Dermalogican maailmankongressissa listattiin pitkä rivi Hollywoodin julkkiksia joiden kotihoitoon kuuluu säännöllinen Power Rich kuuri. Power Richin koostumus on ainutlaatuinen ja sen pakkausmenetelmä mahdollistaa hyvät raaka-aineet. Power Richissä ei ole juurikaan säilöntäaineita eikä mitään muutakaan ylimääräistä ja säilyvyyden takia nuo viisi pientä tuubia ovat järkevä valinta. Voide sisältää pelkkiä vaikutusaineita ja siksi se on niin tehokas. Korkea vaikutusainepitoisuus nopeuttaa ihosolukon uudistumista ja se vahvistaa ohentuvaa helposti veltostuvaa vanhenevaa ihoa. Estrogeenin vähetessä iho alkaa automaattisesti ohentua ja se taas aiheuttaa rypyt, juonteet, veltostumisen ja ihon kirjavuuden. Power Rich korjaa kaikkia näitä ikääntymisen merkkejä. 

Power Rich on taatusti helppo käyttää

Tämän helpompaa tehohoitoa ei voi enää olla, koska muuta ei iholle tarvita kuin tämä Power Rich voide. Se käy silmienympärillekin ja sopii yöksi ja päiväksi. Mitään erillistä tehotippaa ei tarvita, koska Power Rich on tehotippa ja voide yhdessä. Se käy hyvin myös meikin alle ja iho pysyy mattapintaisena koko päivän. Ainoastaan uv-suoja siitä puuttuu, mutta se ei ole tässä säässä oleellista. Keväämmällä meikki, tai meikinpohjustusaine on riittävä uv-suoja. Tuo yksi tuubi riittää noin viikon verran ja kaikki viisituubia käytetään peräkkäin. Yleensä ensimmäinen tuubi kuluu nopeiten, mutta sitten ihon kunto paranee ja voidetta menee vähemmän. Tuo viiden tuubin pakkaus riittää noin 5-8 viikkoa käytössä. Tällaisina talvimyrskypäivinä kuin eilenkin oli on tuo talvitakki Barrier Repair NYT 49€ (69€) erittäin hyvä suoja tuulta ja kylmyyttä vastaan Power Richin päällä. Suosittelen kaikille yli 35-vuotiaille tätä Power Rich kuuria. Se sopii aivan kaikille eikä siinä ole mitään negatiivisia vaikutuksia. Kun kuurin on kerran käyttänyt sen haluaa ehdottomasti uusia muutaman kuukauden päästä. 

Suosittelen lämpimästi Power Rich voidetta kaikille yli 35-vuotiaille. 
Hyödynnä Black Friday tarjous ja säästät 58€!

1 kommentti:

  1. Tuolla pakkausmenetelmällä varmasti onkin paljon vaikutusta näihin. Minä olen myös miettinyt, että varmasti esimerkiksi lääkkeiden pakkausmenetelmät ovat melko tarkkoja, ja saa olla tietynlaiset pakkauskoneet siihen. Säilyvät sitten nekin paremmin. Tuota hoitoa rypyille voisinkin kokeilla, kiitos. https://fi.multivac.com/fi/toimialat/lifescience-ja-healthcare-tuotteet/

    VastaaPoista