lauantai 25. marraskuuta 2017

Power Rich oli Black Fridayn ykkönen

Meidän Black Friday tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 26.11 saakka ja voit tehdä tilauksen verkkokauppaan, tai laittaa meille viestiä mitä tuotteita tarvitset ja milloin tulet ne hoitolasta hakemaan. Tämä Black Friday on tullut nyt Hämeenlinnankin jäädäksen ja myös me tästä lähtien siihen osallistumme.

Perjantai oli kiireinen päivä

Myönnän, että otin tämän Black Friday vouhotuksen hiukan epäillen vastaan ja mietin pitääkö meidän kaikki kopioida jenkeistä. Eilen kyllä huomasin ettei minun mielipiteeni merkitse mitään, vaan Black Friday on otettu innolla vastaan ja meidänkin asiakkaat oli tarjouksiimme tykästyneet. Ilomielin teen tarjouksia ja tapahtumia meidän asiakkaille, mutta purnaan tätä jenkkimeininkiä vastaan. Heti perjantaiaamuna huomasin ettei meillä ole riittävästi tarjoustuotteita ja Super Rich Repair NYT 99€ (141€) melkein pääsi loppumaan iltaan mennessä. Onneksi sain Dermalogicalle tilauksen sisään heti aamusta, niin se ehti jo perjantaina lähteä ja on meillä viimeistään tiistaina. Power Rich oli ehdottomasti päivän ykkönen, mutta sen arvasin jo etukäteenkin ja olin sitä tilannut todella paljon. Se voide myy itse itsensä, koska kerran sitä kokeiltuaan haluaa käyttää sen uudestaan.


Avoimet Ovet lauantaina 16.12

Seuraava tapahtumapäivä meillä on Avoimet Ovet la 16.12 ja sillä lauantaiaukiololla on jo pitkät perinteet. Nyt mietin, että olisiko järkevää ensi vuonna yhdistää tämä Black Friday ja Avoimet Ovet ja pitääkin tuo lauantaiaukiolo jo marraskuun puolella. Kertokaa mitä mieltä te olette?
Alunperin Avoimien Ovien lauantain piti olla lahjakorttien ja joululahjojen myyntipäivä. Lahjakortteja käy ostamassa yleensä miehet ja oletimme, että heille olisi selkeämpää, kun pidämme sitä varten yhden lauantaiaukiolon. Tämä idea ei oikeastaan ole toteutunut, vaan lahjakortteja haetaan pitkin joulukuuta ja miehet tulee edelleenkin viimeisenä aukiolopäivänä ja silloinkin iltapäivällä. Eniten tuo Avoimien Ovien päivä palvelee meidän vakioasiakkaitamme jotka hyödyntävät hyvät tarjoukset ja hankkivat myös joululahjatuotteet meiltä silloin. Olisikohan tämä marraskuun loppu liian aikaista näille joululahjahankinnoille? 

Autamme Kissakoti Kattilaa

Nyt tuohon Avoimien Ovien päivään olemme suunnitelleet myös kampanjan Kissakoti Kattilan hyväksi. Teemme sen yhdessä Kampaamo Dalin kanssa ja laitamme siitä myös yhteismainokset Hämeen Sanomiin ja Kaupunkiuutisiin. Keräämme tuolloin 16.12 kissanruokaa Kattilaa varten, jos joku haluaa sitä meille tuoda. Samoin kaikki käytöstä poistetut täkit, filtit, peitot, matot, pyyhkeet ja lakanat voi tuoda silloin meille ja minä kuljetan ne Kattilaan. Kattilassa tarvitaan kaikkea sellaista tekstiiliä mitä voi pitää kissojen makuualustoina, tai sitten tiskirätteinä. Vanhat pyyhkeet toimii hyvin tiskirätteinä ja ne voi olla rikkisiäkin. Me järjestämme myös silloin arpajaiset, koska puhdasta rahaahan Kattila myös tarvitsee vuokraan, eläinlääkärikuluihin ja lääkkeisiin. Koko ajan Kattilassa on noin sata kotia etsivää kissaa. Tämän vuoden aikana heidän kauttaan koti on löytynyt noin kahdellesadalleviidellekymmenelle kissalle, mutta lisää kodittomia tulee samaa vauhtia. Katselkaa siis sillä silmällä kotonanne olisiko jotain ylimääräistä petivaatetta mikä Kattilaan kävisi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti