torstai 30. marraskuuta 2017

Uutuuksien löytäminen on haasteellista

Näin ennen joulua olisi kiva löytää hoitolan myyntivalikoimaan jotain uutta. Tietysti seuraan läpivuoden miten kosmetiikka kehittyy ja millaisia uutuuksia markkinoille tulee. Mitään edes lähelle niin hyvää kuin Dermalogica ei markkinoilta löydy enkä sitä edes haekaan. Lähinnä kokeilen meikkejä ja vartalo-ja käsienhoitotuotteita, jos niistä löytyisi jotain kivaa.

Epäonnistuneita meikkikokeiluja

Youngblood on meikkisarjana myös ihan ylivoimainen, koska se on ainoa mitä Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. Se on paras mahdollinen sarja yliherkille asiakkaille, mutta muutenkin sen laatu on erinomainen ja värit suomalaisillekin sopivia. Joitain yksittäisiä meikkituotteita voisin asiakkaillemme tarjota muistakin sarjoista, jos jotain erityistä löytyisi. Viime viikolla innostuimme Marin kanssa uudesta spraymeikkivoiteesta. Kokeilimme sitä pari kertaa ja totesimme, että roskiin menee. Idea oli hyvä ja siitä varmaan vielä kehittyy hyväkin tuote, mutta tämä versio ei toiminut. Suihkepullosta meikkivoidetta levisi ympäri kylppäriä, vaatteille ja hiuksiin. Meikkivoiteen laatukaan ei ollut lähellekään Youngbloodin tasoa. Onneksi kokeilimme sitä kunnolla, koska ensimmäinen tunne oli ihastus. Haluamme myyntiin ainoastaan tuotteita jotka toimivat täydellisesti kaikille asiakkaille. Silloin, kun joku tuote päätyy meille myyntiin se on todella testattu ja olemme Marin kanssa ruotineet perusteellisesti haluammeko sitä asiakkaillemme tarjota.

Dermalogicaa ei mikään voita

Mitään ihonhoitotuotteita emme edes etsi, koska Dermalogicassa on kaikki tarpeellinen. Jos jotain edes lähelle vastaavaa tuotesarjaa markkinoille tulisi se olisi niin suuri sensaatio, että kuulisimme siitä heti. Maailmallakaan ei löydy mitään Dermalogican tyyppistä tuotesarjaa, koska kosmetologit seuraa hyvin valppaasti mitä muualla tapahtuu ja vaihdamme niistä mielipiteitä. Viidakkorumpu on myös kosmetologien kesken paras markkinointitapa, jos joku löytää jotain uutta ja erityistä tieto siitä leviää pian myös muille. Dermalogicaa käyttävät kosmetologit ovat hyviä tuttuja keskenään ja meillä on oma fb-ryhmä jossa keskustelemme tiiviisti. Jouluksi meille on tulossa muutama extratuote myyntiin esimerkiksi käsivoide ja vartalovoide. Etsin niiden lisäksi vielä muutakin mitkä näette sitten Avoimien Ovien tapahtumassa 16.12. 

Dermalogican uutuuksia ei mikään voita. Syksyllä myyntiin tullut Stress Positive 
Eye Lift (88€) on loistava esimerkki Dermalogican innovaatioista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti