tiistai 21. marraskuuta 2017

Overnight Retinol Repair siloittaa rypyt

Dermalogicalle tuli myyntiin parisen vuotta sitten retinolipitoinen Overnight Retinol Repair (157€) ja se on monen vakioasiakkaan suosikki. Se on Dermalogican tehokkain tuote vähentämään ryppyjä ja pehmentämään uurteita. Kyse ei ole mistään joka naisen voiteesta vaan sitä käyttäessä pitää noudattaa käyttöohjeita ja seurata sen vaikutuksia jonka mukaan voidetta lisätään, tai vähennetään.

Overnight Retinol Repair pehmentää näkyvästi jo syntyneitä ryppyjä

Retinoli on A-vitamiinin johdannaista joka nopeuttaa ihokudoksen uudistumista. Uudistuminen tarkoittaa kuolleen solukon irtoamista hilseilyn kautta jolloin iho pystyy tuottamaan paremmin uutta sileämpää ihosolukkoa. Overnight Retinol Repair sisältää retinolin lisäksi runsaan raaka-aine koostumuksen joka parantaa ihon kimmoisuutta ja lisää kollageenin määrää. Retinoli on erittäin tehokas raaka-aine ja sitä pitääkin käyttää ohjeiden mukaan. Overnight Retinol Repair sisältää puoliprosenttisen retinolin, mutta Dermalogica myy Amerikan markkinoilla tuplasti vahvempaakin Overnight Repair Serumia. Nuo vahvemmat pitoisuudet ovat kiellettyjä Pohjoismaissa ja ne ovat liian  tehokkaita ohuelle suomalaiselle iholle.


Kenelle Overnight Retinol Repair sopii?

Parhaiten Overnight Retinol Repair sopii yli nelikymppisille ja sitä voi käyttää kaikki ihotyypit paitsi herkkä, atooppinen couperosa iho. Voidetta aloitetaan aina käyttämään pikkuhiljaa, että iho tottuu vaikutukseen Overnight Retinol Repair käytetään yöksi tehotippojen tilalla ja sen päälle pitää laittaa mrunsaasti kosteusvoidetta. Myyntipakkauksessa on kaksi voidetuubia ja toinen on Buffer Cream 10 ml ja toinen tuo varsinainen Overnight Retinol Serum 30 ml. Tarkoitus on, että aluksi retinolvoidetta sekoitetaan Buffer Creamiin ja ilta illalta retinolin määrää lisätään. Näin iho tottuu tehokkaasti vaikuttavaan retinoliin. Aloitusannostelu on niin, että Buffer Creamia käytetään kolmeneljäsosaa ja retinolivoidetta yksineljäsosa. Parin viikon kuluttua voi alkaa käyttämään retinolivoidetta yksinään. Sitä käytetään koko kasvoille, mutta ei silmienympärille. Aluksi voide voi aiheuttaa lievää punoittelua ja kihelmöintiä, mutta se ei ole paha asia vaan kertoo voiteen tehokkaasta vaikutuksesta ja tottumisen myötä ne jää pois. Myös ihan näkyvää hilseilyä voi syntyä ja silloin lisätään kosteusvoiteen käyttöä ja voidaan pitää pari yötä taukoa retinolivoiteesta. Kuorintoja ei pidä tehdä voidekuurin aikana ja auringolta on suojauduttava hyvin. 

Omat kokemukset

Jo ensisivelystä lähtien ymmärsin miten tehokkaasta voiteesta on kysymys. Noin 3-4 päivän kuluttua ihoni oli selvästi sileämpi ja napakampi ja meikki oli helpompi tehdä. Kokemus oli yhdellä sanalla sanoen hämmästyttävä. Minullahan on aikan superkuiva iho ja siksi joudun olemaan erityisen varovainen näin tehokkaan uudistavan tuotteen kanssa. Aluksi tapani mukaan oikaisin käyttöohjeista ja parin kerran jälkeen aloin käyttämään retinolivoidetta yksinään. Se ei ollut järkevää, koska ihoni alkoi hilseillä näkyvästi. Pidin viikon verran taukoa ja lisäsin Intensive Moisture Balancen käyttöä. Hilseily loppui muutamassa päivässä ja sen jälkeen olen käyttänyt voidetta ohjeiden mukaan. MSuosittelen, että Overnight Retinol Repairia käytetään noin kuukauden kuurina 3-4 kertaa vuodessa ja tuo yksi pakkaus melkeinpä riittää niihin kertoihin. Tuote on hyvin riittoisa ja asiakkaat ihmettelee miten pikkutuubeista voi tulla niin paljon, mutta tämähän on tyypillistä Dermalogicalle. Overnight Retinol Repairin kanssa ei samalla kertaa käytetä muita tehotippoja, mutta aamuisin kannattaa laittaa joko Skin Hydrating Boosteria (104€) tai Phyto Replenish Oilia (104€). Intensive Moisture Balance on paras kosteusvoide Overnight Retinol Repairin päällä ja sitä pitää käyttää todella runsaasti. Olen myös illan mittaan lisännyt voidetta 2-3 kertaa ja laittanut lopuksi runsaasti Barrier Repairia (66€).

Näkyviä tuloksia

Aivan hämmästyttävän hyviä tuloksia on tullut niille asiakkaille joilla on ollut nuorena acne ja iholle on jäänyt acnearpia. En olisi uskonut, että yli viisikymppisenä nuo arvet ovat siloittuneet näkyvästi ja huokoset supistuvat, koska iho kiinteytyy. Sellaista tulosta en todellakaan osannut, tai uskaltanut edes odottaa. Pigmenttiläiskät ja muuten auringon rasittama iho kirkastuu näkyvästi ja ihon väri tasoittuu ja tulee raikkaammaksi. Yli viisikymppiset kuivaihoiset kiittelevät kiinteytystä ja iho todellakin tuntuu napakammalta eikä näytä niin ”löysältä” jo parin viikon käytön jälkeen. Pintakuivan ihon pikkurypyt katoavat, kun ihon päällimmäinen kuivakerros uudistuu täysin. Myös miehet joilla on arpia teini-iän finneistä ovat tykänneet Overnight Retinol Repairista, kun tulos on näkyvää ja tulee nopeasti. 
Meidän verkkokaupassa Overnight Retinol Repairia ei ole vielä, mutta sinne se tulee ensi viikon aikana. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.






2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:56

    Haittaako rypyt?

    Silmäkulmaani koristaa koiranpuremasta aiheutunut arpi.
    Arpea korjattiin esteettisellä kirurgialla ja mitä enemmän vuosia ja silmäryppyjä tulee, sitä vähemmän korjattu "vekki" silmäkulmassani näkyy.

    Olen vasta +40v ja varsinaisia ryppyjä ei näe kukaan muu kuin minä itse peilistä. Ja tuo arpi, se häipyy olemattomiin, kun nauruirvistän peilikuvalleni...

    Joskus olen kokeillut apteekin Bellavitaa (sisältää samaa a-vitamiinia) ja sillä tuo arpeni hehkui monta vuorokautta superpunaisena. Silloin aattelin, että mistä tietää mitä uskaltaa kokeilla parinkymmenenvuodentakaiseen isoon arpeen, ettei tilanne pahene.

    VastaaPoista
  2. Bellavita ei sisällä samaa a-vitamiinijohdannaista kuin Dermalogican Overnight Retinol Repair sisältää. Dermalogican retinolipitoisuus on huomattavasti suurempi ja sen teho on näkyvämpi. Retinolin aiheuttama punoitus tai hilseily on merkki siitä, että tuote toimii ja se kuuluu asiaan. Kyse ei ole negatiivisesta reaktiosta.
    Muihin kuin acnearpiin ei retinolivoide yleensä sovellu, koska nämä tulehduksen aiheuttamat laakeat arvet ovat täysin eri asia kuin muut arvet. Silmänympärille ei myöskään retinolivoiteita saa käyttää ihon ohuuden vuoksi. Harmi ettei apteekin henkilökunta kertonut näistä asioista, koska voide ei tuohon koiranpureman arpeen vaikuta. Mitään haittaakaan sitä ei ole. Ei ole mitään syytä pelätä pahentavansa jotain arpea, koska sellaista mahdollisuutta ei ole.
    Voi tietysti olla, että punoituksessa oli kyse muusta ärsytyksestä esim.hajusteen, tai säilöntäaineen aiheuttamasta, koska tuon Bellavitan a-vitamiinimäärä on niin vähäinen ettei se yleensä aiheuta mitään näkyvää reaktiota.
    Se on hyvä, että arpesi jää näkymättömiin silmänympäryspoimuihin, koska jos se sinua kiusaa suosittelen avuksi plastiikkakirurgia, kun millään kosmetiikalla ei syvään ja vanhaan arpeen ole vaikutusta.

    Inkeri

    VastaaPoista