sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Super Rich Repairia tarvitaan talvella

Vielä tänään sunnuntaina meidän Black Friday tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa, tai voit laittaa sähköpostia ja kertoa mitkä tuotteet varaat ja milloin ehdit ne hoitolasta noutamaan. Näiden hoitotuotteiden alennukset ovat 23-30% oikeasta hinnasta joten vastaavia etuja ei tule myöhemmin.

Talvi tekee tuloaa

Nyt näyttää siltä, että elämme taas vesisateessa ja lämpöasteiden puolella ja iho ei kärsi niin kuin pakkasella. Iho tarvitsee samanlailla suojaa tuulta ja räntäsadetta vastaan kuin pakkastakin. En tiedä kumpi iholle on pahempi tasainen pakkanen, vai tuuli ja sade. Esimerkiksi tanskalaisten ihosta näkee miten tuulinen meri-ilmasto on ahavoittanut heidän ihoaan punakaksi ja kuivan hilseileväksi. Aina, kun näen tanskalaisia heidän ihonsa pistää silmääni, koska se on niin selvästi ilmaston ahavoittama. Tämä sama tapahtuu suomalaisillekin, jos nämä epämääräiset talvisäät jatkuvat. SUPER RICH REPAIR NYT 99€ (142€) on Dermalogican täyteläisin voide ja ehdottomasti tehokkain suojaamaan ja hoitamaan ihoa kylmään ja rasittavaan vuoden aikaan. Itselläni on se ollut käytössä jo kuukauden verran ja jätin Intensive Moisture Balancen odottamaan kevättä. Ellei muuta muutosta halua talvihoidon hyväksi tehdä, niin ainakin kannattaa kosteusvoide yöksi vaihtaa Super Rich Repairiin. Se ei missään tapauksessa rasvoita ihoa vaan hidastaa ihon vanhenemista ja ohentumista ja vahvistaa sen suojautumiskykyä.

Overnight Retinol Repairin vaikutukset ovat näkyviä

OVERNIGHT RETINOL REPAIR NYT 115€ (151€) ei ole ihan kaikille tarkoitettu voide, koska se on hyvin tehokas. Sen käytössä ohjeita pitää tarkasti noudattaa ja seurata ihon reagointia. Tietysti itsekin aluksi tein sen virheen, että aloin käyttämään suoraan retinolivoidetta enkä sekoittanut sitä Buffer Creamiin ja totuttanut ihoa retinoliin. Viikon kuluttua hilse rapisi ihostani ja mikään kosteus ei tuntunut riittävän. Älkää siis tehkö tätä virhettä, vaan opettakaa ihoa rauhallisesti tottumaan retinoliin ja ihon uudistuminen tapahtuu pikkuhiljaa ilman näkyvää hilsehtimistä. Nykyään käytän retinolivoidetta 2-4 viikon kuureina vuoden ajasta riippuen ja kuurin otan 3-4 kertaa vuodessa. Oma ihotyyppini on ohut ja rutikuiva, mutta oikein käytettynä Overnight Retinol Repair kiinteyttää ja siloittaa näkyvästi tämänkin tyyppistä ihoa. Hiukan paksummalle ja rasvoittuvalle iholle retinoli on aivan ihmeellinen siloittaja ja tasoittaja. Acnearpia se siloittaa näkyvästi, mutta muihin arpiin sitä ei kannata käyttää. Korostan sitä, että suotuisa vaikutus tulee ainoastaan acnearpiin eikä esimerkiksi toisella tavalla syntyneisiin leikkausarpiin. Overnight Retinol Repair on kokeilemisen arvoinen ja tuo yksi pakkaus riittää useampaan kuuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti