sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon omaa toimintaa

Phyto Replenish Oil (104€) on öljymäinen tehotippa päiväkäyttöön ja se tuli myyntiin muistaakseni vuosi sitten. Tänä aikana siitä on tullut meidän suosituin tehotippa jota kerran kokeiltuaan asiakas haluaa varmasti lisää.

Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon suojautumista

Iho tarvitsee suojaa monenlaisilta ulkoa päin tulevilta haittavaikutuksilta. Nykyisin ympäristösaasteet ovat vuosi vuodelta pahempi rasite iholle. Varsinkin miljoonakaupungeissa asuvat joutuvat elämään saasteiden ympäröimänä. Ihan sellaista ei meillä Suomessa onneksi ole, mutta kyllähän joskus meilläkin ilmoitetaan uutisissa, että ilman laatu on huono. Yleensä pahinta on keväisin katupölyn ja siitepölyn aikaan. Pahin ympäristöhaitta Suomessa alkaa olla nämä homeen ja muiden töhkien vaikutukset sisäilmaan. Olen hoitanut noin kymmenisen vuotta asiakkaita jotka oireilevat työpaikan huonon sisäilman takia ja vaikuttaa siltä, että sekin ongelma on vaan pahenemassa. Tietysti Suomen ilmasto on suurin rasite iholle ja lämmön vaihtelut ja superkuiva sisäilma talvisin aiheuttaa paljon ongelmia. Phyto Replenish Oil imeytyy juuri siihen ihokerrokseen minkä tehtävänä on ihon suojaaminen. Tuote ei jätä mitään suojaavaa pintaa vaan imeytyy siihen solukerrokseen joka muodostaa ihon omaa suojapintaa. Phyto Replenish Oil on aamuisin käytettävä tehotippa joka levitetään ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. 

Kevyt  ja hyvin imeytyvä öljy

Phyto Replenish Oil on saanut öljykammoisetkin puolelleen. Se on niin ohutta ja kevyttä vesiliukoista öljyä ettei se edes vaikuta öljyltä. Phyto Replenish Oil imeytyy täysin ja meikki pysyy sen kanssa täysin mattapintaisena. Öljy ei juurikaan sisällä rasva-aineita vaan runsaasti kosteutta ja siksi se sopii hyvin pintakuivalle rasvaiselle iholle. Phyto Replenish Oilin käyttön voi aloittaa jo alle kolmekymppisenä, jos iho on kovin kuiva ja altis herkistymään ja ärsyyntymään. Couperosa iholle Phyto Replenish Oil on todella hyvä tuote, koska suojamekanismien vahvistuminen vähentää couperosan syntymistä ja saattaa jonkin verran myös poistaa couperosaa. Phyto Replenish Oilia voim  käyttää jatkuvastikin joka aamu, jos tietää altistuvansa esimerkiksi huonolle sisäilmalle. Varsinkin talvella se on erityisen tarpeellinen, koska lämmön vaihtelut ovat niin rasittavia. Tuo yksi pullo riittää noin 6-10 viikkoa ihotyypistä riippuen. Tämäkin tuote on yhtä riittoisa kuin Dermalogican tuotteet yleensäkin.


Phyto Replenish Oil on oma tehotippasuosikkini 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti