lauantai 4. marraskuuta 2017

Hyvästit höröttäville huokosille

Itse en käyttäisi näin rumaa nimitystä kuin höröttävät huokoset, mutta asiakkaat itse kuvailevat ihoaan usein näillä sanoilla. Siitä olen ymmärtänyt miten suuri harmi nuo suurentuneet ihohuokoset ovat.

Ihonpuhdistus on tärkeää

Suurihuokoinen iho on yleensä rasvoittuva ja epäpuhdas ja huokosiin kerääntyy helposti talia. Taliin sekoittuu hilseilevää solukkoa ja muuta likaa ja niistä syntyy mustapää. Tämä huokosiin pakkautunut kuona-aine venyttää huokosta entisestään ja ne näkyvät vielä enemmän. Puhdistava kasvohoito säännöllisin välein on ehdottoman tärkeää, koska sillä tavoin saadaan huokoset pysymään puhtaana. Iän myötä ihon kimmoisuus vähenee ja sekin lisää laajentuneiden huokosten näkymistä. Kotihoitona on kuorinta-aine tärkeää, koska se pitää kasvohoidossa puhdistetut huokoset puhtaana. Suositeltavaa olisi käyttää Daily Microfoliantia (80€) jopa päivittäin ihotyypistä ja vuodenajasta riippuen.  Yli nelikymppisillä ihon kimmoisuutta lisää Multivitamin Power Serum (119€)jota käytetään tehotipan tavoin puhdistuksen jälkeen ja sen päälle lisätään ihotyypin mukainen voide.

Hydrablur Primer häivyttää huokoset

Näiden yllä olevien hoitotoimenpiteiden lisäksi tehokkain apu on Hydrablur Primer (84€)meikinpohjustusaine. Se tuli myyntiin parivuotta sitten enkä sitä ennen ole nähnyt mitään vastaavaa. Kyseessä on väritön voide joka levitetään hoitotuotteiden päälle ja se tekee ihosta todella tasaisen ja häivyttää huokoset ja pikkurypyt. Sen päälle ei ole välttämätöntä laittaa erillistä meikkiä ja moni asiakkaamme käyttääkin Hydrablur Primeriä ainoana meikkinään. Tähän vuoden aikaan sillä on myös tuulelta ja sateelta suojaava vaikutus ja itsessään se on myös kosteuttava. Silloin, kun haluaa erittäin hyvän ja kestävän meikin iho on parasta pohjustaa Daily Resurfacer (119€) hoitotassulla joka kiinteyttää, kosteuttaa ja kuorii. Olen itse innostunut käyttämään sitä hoitokuurina joka aamu ja tulos on todella hyvä. Roikkuvat vihikoiran leukaperäni ovat kiinteytyneet selvästi. Olisimpa hoksannut tehdä kuurin jo aikaisemmin. Daily Resurfacer pyyhitään iholle ensimmäisenä ja sen päälle kosteusvoide ja nyt Tähtitarjouksena oleva Active Moist NYT 59€ (82€) on meikin alle erinomainen. Kosteusvoiteen päälle laitetaan Hydrablur Primer ja meikkivoide. Daily Resurfacer vaikuttaa myös siihen, että meikki lähtee helpommin puhdistuksella pois. Hoitotassun kiinteyttävä vaikutus tekee niin tiiviin pinnan ettei meikkiaineet imeydy huokosiin. Nyt, kun alkaa olla pikkujoulujuhlien aika suosittelen kokeilemaan näitä tuotteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti