perjantai 17. marraskuuta 2017

Meikkiuutuuksia tulossa

Olen taas aivan innoissani, koska Youngbloodille tulee parin viikon kuluttua uutuusmeikkejä. Olen jo nuo meikkivärit nähnyt ja päässyt niitä testaamaan ja voin vakuuttaa, että ihastutte niihin. Meillä on perinteiset joulun Avoimet Ovet la 16.12 ja viimeistään silloin kannattaa tulla tutustumaan uutuuksiin, mutta kerron heti, kun ne ovat meille tulleet.

Suomalaisille sopivia luomivärisävyjä

Näihin kahden värin luomiväripaletteihin tulee yksi uutuus ja nämä kaksi nyt myynnissä olevaa palettia ovat olleet tosi pidettyjä. Nämä kahden sävyn paletit ovat meillä kaikkien aikojen eniten myytyjä luomivärejä. Ne ovat olleet sävyiltään niin suomalaiselle sopivia ja helppokäyttöisiä, että niihin on ihastuttu heti. Nyt uutuusvärinä on luunvalkoisen ja liilan yhdistelmä (52€) ja ne näyttävät todella hyviltä luomella. Liilat luomivärit tekevät nyt tuloaan vauhdilla ja viimeistään ensi syksynä kaikilla pitää olla liilaa luomilla. Nyt kannattaa ennakoida tuleva ja olla heti muodin etunenässä. Näissä kahdenvärin paleteissa on myös se hyvä puoli, että tuosta tummemmasta sävystä eli uutuuspaletin liilasta voi tehdä rajausvärin ottamalla sitä kostutetulla siveltimellä. Myös neljän luomivärin paletteihin tulee yksi uutuus joka toimii suomalaisillekin. Siinä on kaksi vaaleaa sävyä joista toinen on beige ja toinen vaalea nutrian ruskea. Tummat sävyt ovat syvä harmaa ja terrakotan ruskea mikä sopii erityisen hyvin vaaleaan suomalaiseen ihoon. 

Uutuuksia huuliin ja poskilleHuuliväreihin tulee tosi kiva uutuus joka on kynämäinen huulipuna nimeltään Matte Lip Crayon. 
Kynän toisessa päässä on huultenrajaus ja toisessa kapea huulipuikko josta on hyvä levittää suoraan huulille. Värisävyjä on kuusi ja ainakin kolme niistä otan heti myyntiin, koska ne näyttävät kertakaikkiaan täydellisiltä. Edelleen muotia on mattavärit mihin jo tänä kesänä totuttiin. Huulipuikkojen pysyvyys on hyvä ja ne sisältävät paljon kosteuttaja ja hoitavia aineita. Hinta on suurinpiirtein sama kuin nyt huulipunillakin eli 32€. Tiedän varmasti, että nämä viedään käsistä. Youngbloodin maahantuojan mukaan heillä on ennakkotilauksia huulipuikoista enemmän kuin koskaan. Luminous Creme Blush (42€) on voidemainen poskipuna josta meille tulee uutuusvärit Rose Quarts, Tropical Glow, Pink Cashmere ja korostusväri satiinipintainen Champagne Life. Meillä on ollut aikaisemminkin myynnissä tätä laatua, mutta värit ovat uusia. Itse olen pitkästä aikaa hurahtanut näihin voideposkipuniin, koska ne pysyvät hyvin ja värit ovat ihania. Laatu on oikeastaan voiteen ja puuterin välimuoto ja se on helppo levittää sormin. Tuo Champagne Life on Viktoria Beckhamin suosikkituote. Se on jännä vaalea satiininen korostusväri jota voi sipaista kulmaluun alle ja poskiluun korkeimmalle kohdalle korostamaan kasvon piirteitä. Sillä on tosi helppo maallikonkin muotoilla kasvoja ja luoda napakkuutta hiukan veltostuneille piirteille joka pistää ainakin omaan silmään näin vanhemmiten.

Hoitotuote joka on samalla meikki

Me saamme parin päivän päästä kokeiluun aivan uutuusmeikin jonka kaltaista ei ole vielä koskaan ollut myynnissä. Se on suihkemeikkivoide eli spraypullossa oleva meikki. Vielä en voi sanoa onko se hyvä vai turha tuote, mutta Marin kanssa olemme innostuneet siitä kovasti. Se on uutuussarja joka tulee samalta maahantuojalta ja samalta tehtaalta kuin Youngblood. Kyseessä on hoitotuotteet jotka samalla toimivat meikkeinä. Nyt sarjassa on vasta peiteväri ja tämä suihkemeikkivoide, mutta lisää kehitetään koko ajan. Me koekäytämme nyt tämän suihkemeikkivoiteen ja kerron myöhemmin onko se niin hyvä, kun kuvittelemme sen olevan.

Meikin pohjustusaine Skin Perfect Primer sk 30 (85€) 
jota ilman ei pärjää.1 kommentti:

  1. Kokeilin tänään ensimmäisen kerran tuota suihkemeikkivoidetta ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä:). Se oli juuri niin helppo ja hyvä, kun kuvittelinkin. Spraypullosta tuli todella ohutta lähes nestemäistä voidetta joka levittyi nätisti. Samalla se vaikutti hyvinkin peittävältä. Sitä varten on myös oma sivellin hyvin lyhyt karvainen ja tasapäinen, mutta varsi on pitkä. Sitä en vielä kokeillut, mutta sen teen seuraavaksi ja testaan onko parempi käyttää sormia, vai sivellintä. Tästä taitaa tulla uusi hittituote. Värisävyjä on kaksi light ja medium. Testailemme sitä muutaman viikon, että se varmaan on meidän asiakkaille sopiva. Hinnaksi sille tulee alle 70€ eli suurin piirtein sama kuin YB:n mineraalimeikki joka maksaa 65€.

    Inkeri

    VastaaPoista