torstai 16. marraskuuta 2017

Sijoitus tulevaisuuteen

Tämän hetken Tähtitarjous on voimassa vielä sunnuntaihin 19.11 saakka. Multivitamin Power Firm NYT 55€ (79€) silmänympärysvoide ja saat vielä lahjaksi matkakokoisen Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen.

Silmänympärykset rypistyy ensimmäiseksi

Silmänympärykset on alue missä näkyy ensimmäiset vanhenemisen merkit. Silmänympärysalueella iho kerroksia on yksi vähemmän kuin muualla kasvoilla ja tuo ohut iho rypistyy ensimmäiseksi. Silmänympärysvoiteen käyttö on ainoa tapa hidastaa tätä vanhenemisprosessia ja siksi sen käyttö pitää aloittaa jo parikymppisenä. Ihon ohentumisen ja rypistymisen tehokkain hoito on ennalta ehkäisy. Multivitamin Power Firm on meidän suosituin silmänympärysvoide ja kuka ostaa sen yhden kerran hakee takuulla toisenkin tuubin. Tuon Multivitamin Power Firmin ainutlaatuisuus on sen koostumus joka on erittäin suojaava tähän vuodenaikaan. Tämä voide sulaa ihon pintakerroksiin ja vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ettei muutenkin ohut iho ohentuisi entisestään. Multivitamin Power Firm estää kyynelnesteen, tuulen ja sateen ihoa kuivattavan vaikutuksen. Se myös siloittaa ja tasoittaa jo syntyneitä ryppyjä ja kiinteyttää veltostuneita silmäluomia. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö, koska hyvin hoidettu ryppy on aina kauniimpi kuin hoitamaton.

Hyvä joululahja


Nyt tuo Multivitamin Power Firm on niin edullinen, että se olisi hyvä myös joululahjaksi tyttärelle, sisarelle, tai omalle äidille. Minulla on useampi jo viisikymppisiä asiakkaita joiden äiti aikoinaan osti heille lahjaksi silmänympärysvoiteen. He halusivat, että oma tytär aloittaa silmänympärysihon hoidon tarpeeksi ajoissa. Se on ollut hieno ajatus, että opettaa nuoren naisen ajoissa hoitamaan ihoaan. Nyt nämä samat tyttäret ostavat iäkkäille äideilleen hoitotuotteita. Tuo Multivitamin Power Firm riittää noin 2-3 kuukautta ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Lopun voiteen voi sormistaan sipaista huulille ja suunympärysalueelle. 

Tervetuloa ostoksille! Nämä kukat ovat hoitolassa toivottamassa asiakkaat tervetulleiksi.

4 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hyvä tarjous!ja tykkään tästä voiteesta paljon, testerikokoja oon aiemmin vaan kokeillut. Ja kun riittää 2 tai 3 kk niin, tulee edullisemmaksi kun entinen apteeekin suosikki voiteeni..joka riitti max kuukauden ja maksaa n 23 e...tulee muoviroskaakin vähemmän tämän kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tosiaan kannattaa huomioida, että Dermalogican tuotteet riittävät paljon kauemmin kuin moni muu kosmetiikka. Ostohetkellä halvalta tuntuva tuote voi ollakin kallis käytössä, jos siitä ei käytä kuin muutaman viikon.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi10:52

    Hyvä kun laitat nykyisin kuvia tekstiä tukemaan. Erityisesti kissajutussa loistava lisä. Kiitos kuvista jo etukäteen tuleviinkin juttuihin.
    Muistan toivoneeni aurinkopuuterijuttuun erityisesti kuvia ja nyt saat laitettua kuvia, loistavaa. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvien käyttö on vielä opetteluasteella, mutta tiedä niiden helpottavan lukemista. Valokuvaaminen ei ole ollut mitenkään lempipuuhaani, mutta enköhän siihen opi.
      Kissoista yritän saada yhteiskuvaa, mutta se on kyllä mahdotonta. Ne ovat niin vikkeliä ettei kuvaan ehdi kuin vähän hännänpäätä. Tosin niiden kanssa touhuilu on niin mukavaa, että enköhän opi niitä kuvaamaankin.

      Inkeri

      Poista