sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Charcoal Rescue Masque puhdistaa ja tasoittaa ihon

Tuo keväällä myyntiin tullut Charcoal Rescue Masque (69€) on ollut monella käytössä jo puolisen vuotta ja olemme kuulleet käyttäjien kokemuksia. Kokemukset ovat olleet kiittäviä ja tämä naamio tuli todella tarpeeseen.

Charcoal Rescue Masque sisältää lääkehiiltä joka imee itseensä talia ja epäpuhtauksia. Samalla naamio on rauhoittava ja vähentää punakkuutta ja näppyjä. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille paitsi ihan kuivalle iholle. Ensisijaisesti se on tehty iholle joka reagoi helposti stressiin ja siitä monenlaisia ongelmia. Stressi suistaa ihon epätasapainoon ja toisaalta siihen tulee finnejä ja epäpuhtauksia, mutta toisaalta herkkyyttä ja punoitusta. Charcoal Rescue Masque auttaa näihin kaikkiin ja säännöllisessä käytössä se vähentää huomattavasti finnejä, mustapäitä ja laajentuneita huokosia. Tuo säännöllinen käyttö tarkoittaa noin joka kolmaspäivä ja mielellään kuorinta kannattaa tehdä ennen naamion käyttöä.

Naamio on väriltään mustaa johtuen tästä lääkehiilestä joten pusero kannattaa ottaa pois. Tosin naamio on ihan vesiliukoista ja lähtee vaatteista pesussa pois. Naamiossa on myös puhdistavaa savea ja sen takia se voi kuivahtaa iholle liian pitkään vaikuttaessaan. Naamiota kannattaa laittaa kunnollinen kerros ja pitää noin 7-10 minuuttia jolloin se pysyy vielä pehmeänä ja huuhtoutuu hyvin vedellä pois. Moni vakioasiakas käyttää naamiota saunassa ja silloin se ei kuivahda ihoon. Jotkut myös laittavat naamion mennessään suihkuun ja pesevät pois suihkun loppuvaiheessa. Lyhyempikin vaikutusaika eli noin viisi minuuttia on monen mielestä riittävä. Saunoessa kannattaa ensin kuoria Multivitamin Thermofoliantilla (82€) jonka vaikutusaika on vain pari minuuttia. Sitten levitetään Charcoal Rescue Masque ja istutaan löylyssä kymmenisen minuuttia. Saunaa kannattaa aina hyödyntää ihonhoidossa, koska siellä ei tarvitse varoa vaatteita ja hiuksia. Lämpö yleensä myös parantaa hoitovaikutuksia. Huomioikaa myös, että miehille Charcoal Rescue Masque on oikein hyvä joten koko perhe voi pitää kauneussaunaa muutaman kerran viikossa.

P.S tämän hetken Tähtitarjouksen mukana Skin Smoothing Cream NYT 62€ (81€) saa Skin Detox Set pakkauksen jossa yksi tuote on matkakokoinen Charcoal Rescue Masque. Siitä saa noin 5-8 kertaa käytettyä joten sitä kautta pääsee myös naamiota kokeilemaan.

1 kommentti:

  1. Toi saunajuttu toimii ainakin mulle. En viitsisi muuten kuoria tms.mut saunassa se menee helposti. Tää uus naamio sopii hyvin löylyynkin, kun se ei valu. Iho on ihanan tasanen ja finnit pysyy pois useamman päivän.

    VastaaPoista