keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Suosituksia Pimeän Kaupan ostoksiin

Tässä muutamia ehdotuksia mitä voisi hankkia Pimeän Kaupan tarjouksista. Säätila muuttuu parissa viikossa ja sitten tarvitaankin ihan erilaista ja tehokkaampaa hoitoa, kuin nyt. Huomio myös syysloma, jos olet lähdössä etelän matkalle.

AFTER SUN REPAIR (53€-20%) on paljon muutakin, kuin auringon oton jälkeen tarkoitettu hoitotuote. Talven aurinkolomalle se on itsestään selvä valinta, koska sen avulla voi korjata uv-säteilyn aiheuttamat haitat. After Sun Repair on erinomainen vartalovoide läpi vuoden, koska se hillitsee atooppisen ihon kuivuutta ja kutinaa. Se rauhoittaa myös taiveihottuma ja muita kuivuus ihottumia. Geelimäisen koostumuksensa takia se on helppo ja nopea käyttää. Itse pidän talvella sitä yöpöydällä ja sivelen useaan kertaan kyynerpäihin ja sääriin niin kutiseva kuivuus pysyy poissa.

BARRIER REPAIR (62€-20%) on talvitakki/sadetakki iholle, koska se suojaa kaikelta ulkoiselta rasitukselta. Suosittelen Barrier Repairia kaikille kuivuudesta kärsiville ihoille. Se ehkäisee ihon oman kosteuden haihtumista ja sen vuoksi sitä kannattaa käyttää myös yöllä muiden voiteiden päällä. Päivällä Barrier Repair ehkäisee tuulen, pakkasen ja kuivan sisäilman ahavoittavaa ja kuivattavaa vaikutusta.

SOOTHING EYE MAKE-UP REMOVER (42€-20%) silmämeikin poistoaine, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa ohutta silmänympärysihoa. Rasvaton geeli sopii herkkä silmäisille ja allergikoille erinomaisesti. Geelin sisältämä silkkiproteiini vahvistaa ripsiä ja rauhoittaa ihoa.

SUPER SENSITIVE SHIELD SK 30 (85€-20%) herkän ja couperosaihon päivävoide, joka rauhoittaa punoitusta. Sopii hyvin meikin alle ja jättää ihon mattapintaiseksi. Sisältää myös 30 uv-suojan, joka vähentää syysauringon haittavaikutuksia.

SKIN HYDRATING BOOSTER (94€-20%) kosteuttava tehotippa, joka sopii myös silmänympärille. Sellaista ihoa ei olekaan, joka ei hyötyisi Skin Hydrating Boosterista. Sen sisältämä hyaluronihappo on paras kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. Ellet mitenkään muuten halua muuttaa hoitorutiinejasi talveksi, niin ota käyttöön edes tämä tehotippa. Skin Hydrating Boosteria käytetään aamuin illoin puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide.

Kerro ystävillesikin meidän hyvistä tarjouksista. Muista, että verkkokaupassa tarjous on voimassa sunnuntai iltaan kello 24.00 saakka. Tuo tämän hetken Tähtitarjous Extra Firming Booster NYT 63€ (84€) on voimassa vielä viikonlopun yli ja sen mukana saat kaupan päälle Cleanse&Prime pakkauksen, jossa on Precleanse, Skin Resurfacing Cleanser ja SkinPerfect Primer matkakokoina.

4 kommenttia:

 1. Onkos tuo super sensitive shield enempi aurinkovoide vai päivävoide? Voiko sitä käyttää vielä nytkin, vaikka ei ole lähdössäkään aurinkolomalle? Mites meikki pysyy sen kaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super Sensitive Shield sk 30 on päivävoide jossa on sk30. Sitä voi käyttää kesät, talvet, mutta jos joutuu aurinkoisena hetkenä ulos tietää, että iholla on myös uv-suoja. Herkkäihoiset ja couperosaihoiset käyttävät voidetta läpivuoden. Pakkasaikana Ultra Calming Serum Concentrate (76€-20%) antaa hyvää lisäkosteutta ja suojaa Super Shieldin alle. Suosittelen, kumpikin tuote sopii kaiken ikäisille ja meikki pysyy oikein hyvin.

   Inkeri

   Poista
 2. Oma ihoni on hyvin ohut ja helposti ärsyyntyvä ja käytän super sens.shieldiä läpi talven. Lisään alle eri hoitoaineita tilanteen mukaan ja ainakin mun käyttämä meikki pysyy hyvin koko päivän.

  VastaaPoista
 3. Eye make-up Remover on atoopikolle just oikea aine. Mun luomet reagoi talvisin aina ja yläluomi on usein ollut aiemmin rikki. Nyt käytän tätä geeliä meikin poistoon ja ultra calming eye carea voiteena, niin olen muutaman talven päässyt ilman ongelmia. Riina

  VastaaPoista