maanantai 12. syyskuuta 2016

Tähtitarjous on Extra Firming Booster!

EXTRA FIRMING BOOSTER NYT 62€ (83€) on Dermalogican kiinteyttävin tehotippa joka sopii kaulalle, kasvoille ja silmien ympärille. Tuotteen mukana saat CLEANSE&PRIME pakkauksen josa on Skin Resurfacing Cleanser kuoriva puhdistusmaito, Precleanse alkupuhdistusaine ja SkinPerfect Primer sk 30 meikin pohjustusaine. Arvo 38€. Tarjous on poikkeuksellisesti voimassa kolme viikkoa eli 2.10.2016 asti.

Extra Firming Booster geelimäinen tehotippa on meidän kiinteyttävin hoitoaine. Se sopii kaikille ihotyypeille ja yli 25-vuotiaille. Moni vakioasiakas käyttää Extra Firming Boosteria jatkuvasti kaulan hoitotuotteena, koska se vahvistaa parhaiten veltostunutta kaulan ihoa. Samoin se on loistava siloittaja käden selkiin. Jos teillä on päivälliset jossa kädet ovat paljon näkyvillä, tai kättelette paljon, kannattaa levittää Extra Firming Booster käsien selkään ja siloittava vaikutus näkyy heti. Harva tehotippa sopii silmien ympärille, mutta Extra Firming Booster sopii. Se siloittaa silmäluomien ja ohimoiden pikkujuonteet näkymättömiin. Kasvojen alueella kevyt hiusjuonneverkosto siloittuu täysin näkymättämiin Extra Firming Booster tehotipan ansiosta. Tätä tehotippaa voi käyttää aamuin illoin ihan jatkuvastikin. Silloin, kun haluaa jotain muuta tehovaikutusta siirretään Extra Firming Booster pelkästään päiväksi ja uusi tehotippa yökäyttöön. Extra Firming Boosterin päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide ja silmien ympärille oma voiteensa esimerkiksi Intensive Eye Repair.

CLEANSE &PRIME pakkauksen puhdistukset Skin Resurfacing Cleanser kuoriva puhdistusmaito ja Precleanse esipuhdistusöljy puhdistavat ihon hyvin tehokkaasti takuulla kuivattamatta. Hyvin puhdistetulle iholle Extra Firming Booster imeytyy kaikista parhaiten. SkinPerfect Primer sk 30 antaa kauniin ja luonnollisen hehkun iholle ja iho näyttää huomattavasti ikäänsä nuoremmalta, varsinkin kun tehotippana on Extra Firming Booster. Suosittelen, että kaikki yli kolmekymppiset käyttäisivät Extra Firming Boosteria pari pulloa vuodessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti