sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Oliko Nelson Mandela terroristi?

Viime päivinä on uutisaiheena ollut väkivaltaisten ääriliikkeiden toiminta Suomessa. Olen säännölliseen tahtiin kirjoittanut tästä ilmiöstä jo useita vuosia. Nyt vasta eduskunta ja muutama kansalainen alkaa heräämään asialle, joka on huolestuttanut ja ihmetyttänyt minua pitkään.

Sotahistoria harrastukseni takia päädyin ensin vahingossa näille ääriliikkeiden nettisivuille ja nyt olen lähes kymmenenvuotta seurannut niitä silloin tällöin. Tilanne on muuttunut erittäin paljon viimeisen viiden vuoden aikana ja tehokkaasti organisoituja ja johdettuja fasistisia ääriliikkeitä on muutama. Pienenpiä, paikallisia ja vähemmän organisoituja liikkeitä on toistakymmentä. Nyt en kirjoita mistään  pelkästä rasismista, tai maahanmuutto vastarinnasta, vaan fasistisista järjestöistä jotka vastustavat demokratiaa ja ajavat omaa asiaansa väkivalloin. En mainitse näitä järjestöjä nimeltä, koska läheiseni ovat jo sitä mieltä, että kärkevien kannanottojeni takia kohta lentää polttopullo hoitolan ikkunasta sisään. Toivoisin kuitenkin jokaisen lukijani käyttävän edes puolituntia siihen, että perehtyisivät netissä miten rankkoja sivustoja voidaan laillisesti ylläpitää. Ei tarvitse, kuin googlettaa sana holokausti, patriootti, valkoista kohinaa, rotanloukku, vastarinta, yms.

Tuo otsikkolause tarkoittaa sitä, että määrätyiltä sivuilta voi monistaa julisteita, tai tilata tarroja joissa esimerkiksi lukee Nelson Mandela-terroristi. Tämän tyyppisiä julisteita on, vaikka kuinka paljon puhumattakaan natsikamasta jota myydään. Suomalaiset fasistiliikkeet vastustavat Nelson Mandelaa, koska hän poisti rotusorron, he vastustavat Israelia, ruotsinkielisiä, vammaisjärjestöjä, feministiliikkeitä ja vasemmistolaisia ja kieltävät juutalaisten kansanmurhan tapahtumisen. Demokratiassa jokaisella saa olla mielipide, mutta jos väkivaltaisesti vaaditaan muidenkin uskomaan tämä mielipide se on mielestäni rikos. Näillä ääriliikkeillä on aivan sama "puolueohjelma" , kun Hitlerillä aikanaan. Rotuhygienia elää ja voi hyvin näiden liikkeiden jäsenistön piirissä. Netissä löytyy lukuisia sivustoja missä kielletään täysin se, että natsit murhasivat keskitysleireillä kuusimiljoonaa juutalaista. Tuntuu aivan käsittämättömältä miksi jotkut suomalaiset ovat lähteneet vouhkaamaan tällaisesta asiasta, joka on historiallinen totuus ja eihän meillä ole edes sen vertaa juutalaisia, että löytyisi kovasti vastustettavaa. Se vaikuttaa naurettavalta, mutta kyllä hymy hyytyy, kun lukee nettisivujen tappolistat ja yllytykset joukkomurhiin.

Ihmettelen miksi politiikot heräsivät vasta nyt. Näitä ääriliikkeitä on vähätelty muutaman taparikollisen hörhöilynä, mutta ne ovat saaneet nyt kaikessa rauhassa kehittyä kansainvälisesti organisoituneiksi järjestöiksi. Näillä fasistisilla liikkeillä on erittäin hyvät pohjoismaalaiset verkostot ja pitkään Suomi olikin ruotsalaisten alajärjestönä, mutta viime vuoden aikana muutosta on tapahtunut suomalaisten vahvistumisessa. Muutamalla kansanedustajalla ja ainakin yhdellä ministerillä on lämpimät välit näihin ääriliikkeisiin. Ehkei heillä ole jäsenkirjaa, koska osaavat olla sen verran varovaisia, mutta samoja asioita kannatetaan. Suomen lainsäädäntö on pahasti jäljessä, että näitä liikkeitä pystyttäisiin nopeasti hillitsemään. Monessa Euroopan maassa on rikos kieltää juutalaisten kansanmurha, mutta ei Suomessa. Meillä saa kaikessa rauhassa yllä pitää blogeja ja nettisivuja jossa kerrotaan legendaa Hitlerin hyvyydestä.


4 kommenttia:

 1. Moikka, millainen on tämä uusi ion active hoito dermalogicalla?
  Timo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä siitä ei ole vielä mitään käytännön tietoa, vaan teoriakoulutus on ollut Suomessa viime tiistaina. Hoitomenetelmä vaikuttaa hyvältä, mutta mitään muuta en siitä vielä osaa sanoa.
   Testaamme sitä syksyn aikana ja kerron myöhemmin otammeko sen hoitovalikoimaamme. Tällä hetkellä meidän oma kehittämä Nanolift hoito on niin monipuolisen tehokas ettei meillä ole syytä lisätä hoitovaihtoehtoja. Perehdymme asiaan perusteellisesti ja kerron siitä lisää vuoden vaihteen tienoilla.

   Inkeria

   Poista
 2. Hienoa että rohkenet kirjoittaa myös tälläisistä aiheista. Mitäköhän tälläisten fasistien päässä liikkuu, jos yleensä liikkuu mitään. Asiasta viidenteen; kokeilin tänään ensi kertaa tuota hydrating boosteria ja wau, miten plumppasi kasvot täyteläisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan näistä ääriliikkeistä siksi, että vanhemmat tietäisivät mitä vaaroja löytyy. Turhautunut kapinallinen parikymppinen nuori on helppo saalis näille natsiryhmille. Porukka toimii, kuin uskonlahko ja nuori on erittäin vastaanottavainen näin jännälle organisaatiolle. Porukasta ei sitten niin, vaan pois lähdetä ja toisten mukana on helppo lähteä rikoksen tielle. Jokaissa Suomen kaupungissa on oma ääriryhmänsä ja juuri nuorisoahan he metsästävät jäsenikseen.

   Tuo Skin Hydrating Booster (94€) siloittaa kuivaa ihoa näkyvästi ja se onkin Dermalogican eniten myydyin tehotippa.

   Inkeri

   Poista