maanantai 26. syyskuuta 2016

Multivitamiinikaksoset

Dermalogican AgeSmart hoitolinjan tuotteet ovat tarkoitettu hidastamaan ihon vanhenemista ja vähentämään ryppyjä ja veltostumista. Hoitolinjassa on kaksi tuotetta joilla voi tehdä kotikasvohoidon ja ne ovat Multivitamin Power Recovery Masque (69€) naamio ja Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta-aine.

Uhraa ihosi hoitoon pari lisäminuuttia ja säilytät pitempään nuorekkaan ulkonäön. Multivitamin Thermofoliant kuorinta on ensimmäinen kosmeettinen tuote, jossa on hyödynnetty fysikaalisia vaikutuksia. Kuorinta-aine saa aikaan lämpöreaktion, kun se joutuu veden ja hapen kanssa tekemisiin. Tämä lämpö nopeuttaa aineiden vaikutusta ja siksi Multivitamin Thermofoliantin vaikutus on vain pari minuuttia. Se sopii kaikille ihotyypeille ja käyttösuositus on 2-3 kertaa viikossa. Multivitamin Thermofoliant on hyvä yhdistää esimerkiksi suihkun yhteyteen. Kuorinta levitetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle ja annetaan vaikuttaa pariminuuttia. Sillä aikaa ehtii pesemään vartalon ja sitten kuorinta-ainetta hierotaan hiukan kostein sormin ja huuhdellaan pois. Multivitamin Thermofoliant sulattaa kuollutta solukkoa syvemmältä, kuin esimerkiksi Daily Microfoliant ja se siloittaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja juonteita. Tuo lämpövaikutus on hyvin mieto, vain lievä lämmin lehahdus ja kuorinta sopii myös herkälle iholle. Huomio, että tätä kuorinta-ainetta hierotaan aina kostein sormin ja silloin siinä olevat rakeet rikkoutuvat eivätkä tunnu karheilta.

Multivitamin Power Recovery Masque on kuorinnan sisarustuote ja sekin sopii kaikille ihotyypeille. Naamio on helppo käyttää, koska sen voi jättää yöksi vaikuttamaan. Multivitamin Masque estää ihon ohentumista ja kuivumista sekä normalisoi ihon toimintoja. Suomen talvessa tämä on ehdoton tehoaine kuivuutta ja kiristystä vastaan. Nopea ja tehokas kotihoito kuivalle iholle talvella on käyttää tämä kuorinta ja naamio joka kolmas ilta. Parasta on aloittaa tehohoito jo hyvissä ajoin syksyllä ennen, kuin sisälämmityksen kuivattava vaikutus on alkanut. Suosittelisin lisäämään iltarutiineihin tämän parin minuutin tehohoidon juuri nyt, niin iho pysyy kunnossa koko talven.

P.S muistakaa, että Extra Firming Booster Tähtitarjous jatkuu vielä tämän viikon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti