perjantai 30. syyskuuta 2016

Tervetuloa Pimeän Kaupan tapahtumaan!

Jos oikein taloudellisesti haluaa ihonhoitonsa tehdä on järkevintä ostaa suurin osa perushoitotuotteista nyt. Seuraava Pimeän Kaupan ilta on tietääkseni helmikuussa. Hyvään kotihoitoon tarvitaan vähintään puhdistustuote, hoitovoide, tehotippa ja silmänympärysvoide. Daily Microfoliant kuorinnalla pystyy huomattavasti lisäämään muiden hoitoaineiden vaikutusta. Mitä useampi tuote on käytössä sitä vähemmän niitä kerralla tarvitaan ja aineet riittää pitkään.

Hoitosuihke on monelle tuntematon tuote, mutta sen avulla saadaan muista hoitoaineista kaikki teho irti. Lisäämällä Precleanse (55€-20%) puhdistuksen yhteyteen helposti ärtyvä ja couperosa iho pysyy paljon vahvempana. Jos teillä on jotain kysyttävää tulkaa ilman muuta käymään. Yleensä noin kello 17.00-19.30 on kaikista kiireisintä ja silloin voitte joutua hiukan odottamaan. Hoitovoiteista suosituin on Intensive Moisture Balance ja sitä tarvitsee kaikki yli kolmekymppiset.

Poiketkaa ja kyselkää neuvoja omalle ihollenne. On aivan yhtä kallista ja työlästä hoitaa ihoa väärillä hoitotuotteilla, kuin hyvin sopivillakin. Tee siis järkevä valinta ja hanki juuri sinun ihotyypillesi tarkoitetut tuotteet. Verkkokaupassamme -20% on voimassa su iltaan saakka.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvistä tarjouksista! Tuli tehtyä taas tilausta:)

    VastaaPoista