torstai 29. syyskuuta 2016

Meikkivinkkejä!

Suosittelisin, että meikkipussissa kannattaa tehdä inventaario kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä. Ihan niin, kuin vaatteidenkin kanssa. Tummempien syysvaatteiden kanssa ei oikein pelitä hempeän pinkki kesähuulipuna. Koko meikkipussin sisältöä ei tarvitse uusia, mutta pikkujutuilla pääsee muotiin mukaan. Youngbloodin meikkisarja on Suomen markkinoiden parhaimpia, koska myös Astma-ja Allergialiitto suosittelee sitä. Youngblood sisältää vaan mineraalipigmenttiä ja siksi meikit näyttävät hyvin luonnollisilta.

Keväällä meille tuli myyntiin YB:n LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 58€ (79€) joka on nestemäinen meikkivoide ja siinä on kolme värisävyä. Meikkien käyttö on aina makuasia ja asiakkaalle ei voi vannoa, että tämä on juuri sinun juttusi. Tämä Liquid Mineral Foundation on tarkoitettu asiakkaille jotka haluavat käyttää nestemäistä meikkivoidetta. Se on myös peittävämpi, kuin Dermalogican Sheer Tint (75€-20%) värillinen päivävoide. Tulos on kuitenkin luonnollinen ja läpikuultava. Tämä Liquid Mineral Foundation on Marin suosikki ja minä itse taas käytän jauhemaista Natural Mineral Foundationia (65€-20%). Joskushan on myös kiva kokeilla muuta ihan vaihtelun vuoksi, vaikka aikaisempikin tuote olisi ihan hyvä.

Monet kärsivät silmänympärysten tummuudesta ja Youngbloodin ULTIMATE CORRECTOR (52€-20%) poistaa sen ongelman. Pakkauksessa on kaksi voidemaista väriä. Toinen on hyvin vaalea, joka laitetaan ensin silmäluomelle silmänympärysvoiteen päälle. Tämä vaalea väri neutralisoi, vaikka mustelman silmänympärillä. Toinen sävy on ihon värinen jota levitetään kevyesti vaalean värin päälle niin, että iho saa luonnollisen sävyn. Ultimate Corrector pysyy hyvin eikä kuivata ohutta silmänympärysihoa.


Youngbloodin vaaleat opaalihohdeluomivärit ovat kiireisen ihmisen pelastus. Silmämeikki on paljon luonnollisempi, kun ripsivärin kanssa käytetään myös luomiväriä. Ellei kasvoilla ole muuta meikkiä, kun musta ripsiväri ja huulipuna, niin tulos on aika kovan näköinen. Varsinkin yli nelikymppiselle tulee heti pehmeämpi ja luonnollisempi meikki, kun käytössä on myös luomiväri. CRUSHED MINERAL EYE SHADOW  (33€-20%) on jauhemainen luomiväri, joka on helppo levittää. Siinä on useita värisävyjä jotka sopivat hyvin myös ryppyisemmällekin luomelle. Tuo opaalihohde tarkoittaa sitä, että luomiväri näyttää hiukan eri väriseltä riippuen miten siihen valo osuu. Yksi ainoa luomiväri saa aikaan meikin, joka näyttää taitavasti tehdyltä monen luomivärin taideteokselta. Puoliminuuttia lisäaikaa meikin tekoon ja silmämeikki on jo täydellinen.


2 kommenttia:

  1. Onko tuota kertomaasi mineraaliluomiväriä saatavana verkkokaupasta?

    VastaaPoista
  2. Hyvä, kun huomasit asian. Ne eivät ole siellä nyt, mutta ne saadaan verkkokauppaan perjantain aikana.

    Inkeri

    VastaaPoista