torstai 22. syyskuuta 2016

Ylähuulen rypyille kyytiä!

Lähes kaikkia yli viisikymppisiä naisia alkaa vaivaamaan ylähuuleen tulevat pystyjuonteet. Yleensä ne tulevat syvempinä ylähuulen yläpuolelle ja ovat kuusikymppisenä jo hyvinkin näkyviä. Ne ovat valitettavan hankalia hoitaa ja edes plastiikkakirurgilta ei niihin pysyvää apua löydy. Plastiikkakirurgien käyttämät ryppyjen täyteaineet pitää uusia noin kolmen, neljän kuukauden välein.

Oma ratkaisuni on se, että tekee kaikkensa mitä kosmetiikalla pystyy ja unohtaa muuten koko jutun. Ryppyjen syvyys ja määrä riippuu täysin siitä miten ihminen ilmehtii syödessään, puhuessaan ja hymyillessään. Dermalogican paras apu tähän ongelmaan on Renewal Lip Complex (43€) suun ympärys ja huulihoide. Nykyisin siitä on tullut tuote mitä käytän päivässä eniten. Renewal Lip Complex on tavalliseen huulipunahylsyyn pakattu tehohoitoaine, joka kiinteyttää ja siloittaa suun ympärystää. Sitä käytetään vähintään joka aamu ja ilta samalla, kun kasvot muutenkin hoidetaan ja puhdistetaan. Itselläni ainakin kasvojen puhdistuksen jälkeen huulet tuntuvat niin kuivilta, että on pakko niihin jotain sipaista. Sekin on uusi ilmiö. En muista, että viisivuotta sitten tarvitsin huulirasvaa joka käänteessä, mutta kaikkea se ikä teettää.

Lip Renewal Complexia kannattaa myös pitää mukana käsilaukussa ja lisäillä sitä pitkin päivää. Itselläni on myös yksi yöpöydällä josta sivelen pari kertaa illalla lukiessani. Lip Renewal Complex sivellään ohuena kerroksena huulille, mutta ehdottomasti myös koko suun ympärykselle. Sen vaikutuksia kannattaa tehostaa kuorimalla Daily Microfoliantilla (72€) hyvin myös huulet ja suun ympärys samalla, kun kuorii kasvot muutenkin. Lip Renewal Complex vahvistaa myös huulten limakalvoa ja lisää hiukan pyöreyttä huuliin. Sekin on yksi vanhenemisen oire, että huulet menettävät pyöreyttään ja kapenevat entisestään. Lip Renewal Complexin vaikutusaineet estävät huulten rohtumista ja kuivumista ja huulet näyttävät kauniimmilta.

1 kommentti:

  1. Nuo ylähuulen rypyt on varsinainen harmin ja ärsyyntymisen aihe. Tupakoinnin lopetin 2012 kun täytin 60v, mutta parikymmentävuotta savun kiskomista sisuksiin lisäsi varmasti ryppyjen syvyyttä. Kesän aika rypyt oikein korostoi, kun muu iho ruskettui ja syvät rypyt jäi valkoiseksi. Aloitin syyskuun alussa kuorimaan suun ympärystää melkein joka päivä ja levitän monta kertaa päivässä tuota lip complexia. Nyt rypyt ei näy ollenkaan niin selvästi.

    VastaaPoista