lauantai 3. syyskuuta 2016

Dermalogican Top 20

Katsoin meidän tilastoja ja aloin mielenkiinnosta taas laskemaan mitkä Dermalogican tuotteet ovat suosituimpia. Tämä lista kertoo, vaan meidän hoitolan tilastoista. Huomioon on otettava myös, että kuivattavin vuodenaika on vielä edessä ja kosteuttavien tuotteiden käyttö moninkertaistuu silloin.

1. Intensive Moisture Balance 100ml 85€ hoitovoide yöksi ja päiväksi
2, Pure Night 127€ yövoide
3. Multivitamin Power Serum 110€ tehotippa
4. Multivitamin Power Firm 70€ silmänymp.voide
5. Dynamic Skin Recovery sk 50 109€ aurinkosuojallinen päivävoide
6. Daily Microfoliant 72€ mikrokuorinta
7. Pure Light sk 50 107€ aurinkosuojallinen päivävoide, joka vähentää pigmenttiläiskien syntymistä
8. Ultra Calming Cleanser 500 ml 74€ puhdistusmaito
9. Multivitamin Power Recovery Masque 69€ naamio
10. SkinPerfect Primer sk 30 77€ meikinpohjustusaine
11. Hydrablur Primer 77€ meikin pohjustusaine
12. Skin Hydrating Booster 94€ kosteuttava tehotippa
13. Overnight Repair Serum 98€ öljymäinen tehotippa yöksi
14. Precleanse 55€ alkupuhdistusaine
15. Extra Firming Booster 84€ kiinteyttävä tehotippa
16. Skin Smoothing Cream 100 ml 81€ kosteusvoide
17. Ultra Sensitive Tint sk 30 69€ kevyesti värillinen aurinkosuojallinen päivävoide
18. Ultra Calming Serum Concentrate 76€ herkän ja couperosaihon tehotippa
19. Essentiel Cleansing Solution 500 ml 60€ kuivan ihon puhdistusmaito
20. Age Reversal Eye Care 78€ silmänymp.voide yöksi

Tämä ei ole kovin varma tilasto vielä, koska vuotta on vielä neljäkuukautta jäljellä eli kolmasosa. Viitteitä tämä kuitenkin antaa mihin suuntaan suosikeissa ollaan menossa. Aurinkosuojalliset tuotteet ovat tietysti tilastoissa ylimpinä, koska kesä on jo ohitettu ja aurinkotuotteiden myynti on lähes loppu. Vielä ei myöskään ole ollut tarve kosteuttaviin tehotuotteisiin esimerkiksi Skin Hydrating Booster ja Overnight Repair Serum ja uskon niiden olevan vuoden lopussa viiden suosikkituotteen joukossa. Intensive Moisture Balance on aina ehdoton ykkönen ja sen tiedän jo ilman tilastojakin. Yleisesti Suomessa on myydyin voide Skin Smoothing Cream 100ml 81€ ja vasta sen jälkeen tuo Intensive Moisture Balance. Tämä ehkä kertoo meidän asiakaskunnan rakenteesta, koska vanhemmalle iholle tuo Intensive Moisture Balance on hyvä suoja. Suomessa kaikista suosituin tuote on Daily Microfoliant ja aika lähelle kärkeä se meilläkin pääsee. Tuo tämän hetken tilanne kertoo siitä, että Daily Microfoliantia meni viime vuoden joulun Avoimien Ovien päivänä todella paljon. Sehän on riittoisa tuote ja moni tarvitsee uuden purkin vasta loppuvuonna. Palaan tähän asiaan vuoden lopussa.

3 kommenttia:

 1. Millonkas päivitetty versio Age reversal complexista tulee myyntiin?
  -Maria-

  VastaaPoista
 2. Hyvä kysymys. Tuon Age Reversal Eye Complexin (78€) koostumus muuttuu hiukan ja siitä tulee entistä kiinteyttävämpi. Amerikassa se on ollut myynnissä jo kesästä saakka, mutta vielä en tiedä onko sitä missään päin Eurooppaa. Suomeen se on luvattu loka-marraskuulle, mutta sen tarkempaa tietoa ei ole.
  Uutuudet lanseerataan yleensä ostomäärien mukaan eri maihin ja voitte varmaan kuvitella ettei Suomi ole ihan kärkikastissa. Dermalogica on maailman eniten käytetty ammattilaisten sarja ja monissa maissa sitä on joka toisella kosmetologilla. Suomessa kosmetologien palvelujen käyttö on Euroopan vähäisintä niin, kuin kosmetiikka ostotkin. Sitten on tämä pieni asukasluku, niin auttamattomasti olemme aina häntäpäässä.
  Se ei ole mitään kiusantekoa, tai syrjimistä Dermalogicalta, vaan perustuu rahaan,, niin kuin bisnekset yleensäkin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kerron vielä, että tuossa Tyrkön kirjassa oli ihan törkeä virhe mitä kyllä ihmettelin jo lukiessani. Hän kertoi olleensa kirjaa kirjoittaessaan yhteydessä Suomen 70-luvun ulkoministeriin Keijo Korhoseen kyselläkseen tietoja kirjaa varten. Korhonen oli vahingossa vastauksessaan sekoittanut kaksi saman sukupolven Juha nimistä kansanedustajaa. Tyrkkö julkaisi koko Korhosen kirjeen missä kerrottiin Kekkosen suruvalitteluista Juha Rihtniemen kuoleman johdosta. Hän oli tehnyt itsemurhan ja kirjeen mukaan vaimoja oli entisiä ja nykyinen eikä heidän etunimiään tiennyt kukaan. Suruvalittelut lähetettiin vain rouvalle ilman etunimeä.
  Tämä juttu ei pidä paikkaansa, koska Juha Rihtniemi ei tehnyt itsemurhaa eikä kuollut 70-luvulla, vaan vasta nyt ikämiehenä. Eikä Rihtniemellä ollut, kuin yksi vaimo. Itsemurhan tekijä oli Juha Vikatmaa eli kansanedustaja ja ministeri Eeva Kuuskoski-Vikatmaan puoliso ja he ehtivät olla aviossa vasta vuoden.
  Oliko Tyrkön tarpeellista nostaa tällaista julkisuuteen ja millainen toimittaja ei tarkasta asiatietojen oikeellisuutta. Nyt väitettiin itsemurhan tekijäksi ihan väärää miestä, jota minäkin jäin pitkään miettimään, kun sellaista asiaa en muistanut. Eikä ollut varmaankaan mukavaa Eeva Kuuskoski-Vikatmaalle, että surullinen asia nostetaan esiin näin rumasti.

  Nyt putosi viimeinenkin arvostuksen ripe tuota Tyrkköä kohtaan.

  Inkeri

  VastaaPoista