torstai 8. syyskuuta 2016

Skin Smoothing Cream tarjous loppuu kohta!

SKIN SMOOTHING CREAM NYT 100 ml 62€ (81€) ja saat kaupan päälle SKIN DETOX SET joka sisältää Charcoal Rescue Masque naamion, Hydrablur Primer meikinpohjusteaineen ja Multi-Active Toner hoitosuihkeen.

Skin Smoothing Cream on Dermalogican myydyin voide Suomessa. Se käy kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Meikin alla se toimii hyvin, koska se imeytyy täysin. Skin Smoothing Cream on helppo ostaa, vaikka lahjaksi toiselle, koska se sopii varmasti. Ihminen, joka ei ole koskaan Dermalogicaa käyttänyt hämmästyy yleensä todella paljon voiko näin hyvää voidetta olla edes olemassa. Tämä kannattaa ostaa nyt, vaikka joululahjaksi, koska vastaavaa tarjousta ei tämän vuoden puolella tule näistä "tuubivoiteista". Muistutan vielä siitä ettei voiteiden vanhenemista kannata pelätä, koska meillä ne eivät seiso. Meille osa voiteista tuli 29.8 ja loput tulee 7.9 eli ne ei paljon muuta, kuin käyvät yöpymässä meidän hoitolassa. Voide säilyy avaamattomana noin kolme vuotta ja avattuna parivuotta.

Keskitalvella kuivalle iholle Skin Smoothing Cream ei oikein yksinään riitä ainakaan yöksi. Tosin mikään voide ei ole riittävä yksinään Suomen talvisäässä. Tarvitaan "lisäravinteena" tehotippoja. Overnight Repair Serum (98€) on paras tehotippa keskitalvella, koska se on öljymäinen. Muutama asiakas käyttää sitä sekoittamalla voiteen joukkoon ja kyllä se yhtä hyvin toimii silläkin tavalla. Otetaan sopiva määrä voidetta kämmenelle ja tipautetaan siihen 3-6 tippaa Overnight Repair Serum tehotippaa ja sekoitetaan ne kevyesti yhteen. Asiakkaat kokevat sen olevan helpompi ja nopeampi levitystapa, kuin ensin tehotippa iholle ja sitten päälle voide.

Tuossa Skin Detox Setissä on mielenkiintoiset tuotteet jotka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Multi-Active Toner on kaikille tuttu hoitosuihke, joka myös lisää ihon kosteutusta. Hydrablur Primer meikinpohjustusvoide on ihan huippusuosittu ja tuosta matkakoosta riittää noin parin viikon käyttöön. Hydrablur Primer on kohta ohittamassa SkinPerfect Primerin sk 30 suosion ja monethan käyttää näitä kahta primeriä päällekäin, niin kuin minäkin teen. Charcoal Rescue Masque vasta mielenkiintoinen on. Se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille rauhoittamaan stressaantunutta, näppyläistä ja epätasapainoista ihoa. Olen kokeillut sitä itsekin, vaikka olen rutikuiva eikä finnejä näy, kuin muutama vuodessa. Omalle iholleni se jätti ihanan sileän pinnan ja ihon väristä tuli paljon elävämmän ja paremman näköinen. Rasvaiselle iholle se on aivan ilmiömäinen apu tasoittamaan nopeasti finnirektiota ja teini-ikäisille se toimii hyvin. Nuori nainen joka harmittelee finnejä ennen viikonlopun juhlia saa kauniin ihon tällä naamiolla ja meikkikin pysyy hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti