keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Meikin pohjustusvoiteet kaunistavat kaikkien ihot!

Dermalogicalla on kolme meikin pohjustusvoidetta Rednes Relief Primer sk 20 (74€), SkinPerfect Primer sk 30 (77€) ja Hydrablur Primer (77€). Toivoisin todella, että kaikilla olisi yksi näistä käytössä. Ihon ulkonäköön voi vaikuttaa suuresti näillä primereillä, vaikka ei mitään meikkiä käyttäisikään. Kaikkia näitä kolmea tuotetta voi käyttää hoitotuotteiden päällä yksinäänkin ja ilman meikkivoidettakin niillä on kaunistava vaikutus. Meikin pohjustustuotteita on ollut myynnissä ehkä viitisen vuotta ja ne ovat nykytutkimuksen parhaita tuloksia. Kaikki kolme Dermalogican primeriä sopii kaikille ihotyypeille, mutta niillä on erilaisia ominaisuuksia millä voidaan ihoa kaunistaa.

Ensimmäisenä myyntiin tuli SkinPerfect Primer sk 30 ja se on eniten myydyin näistä primereistä ja muutenkin se on viiden Dermalogican eniten myydyimmän tuotteen joukossa. SkinPerfect Primerissä sk 30 on kevyt mineraalipigmentti tasoittamaan ihon omaa väriä, mutta meikki tuote voide ei ole. Se jättää iholle ihanan sileän ja pehmeän pinnan pienet rypyt tasoittuu, ihon kirjavuus vähenee ja kasvot näyttävät nuorekkaan hehkeiltä. SkinPerfect Primerin sk 30 päälle voi laittaa minkä tahansa meikkivoiteen, tai jättää iholle pelkkä primeri. Varmaan puolet asiakkaistamme käyttävät SkinPerfect Primeriä sk 30 meikkivoiteen sijalta. SkinPerfect Primer sk 30 on erittäin hoitava ja suojaava. Se suojaa tuulelta, pakkaselta ja auringolta.

Redness Relief Primer sk 20 on couperosan ja ruusufinnin avuksi tehty. Siinä on vihreä mineraalipigmentti, joka tulee raaka-aineista ja se neutralisoi ihon punoitusta. Kaikki jotka kärsivät ihon punoituksesta lämmönvaihteluissa, tai hermostuessa saavat hyvän avun Redness Relief Primeristä. Redness Relief Primer sk 20 laitetaan eri vaiheessa, kun muut primerit, jotka tulee päällimmäisiksi. Redness Relief Primer sk 20 laitetaan ensimmäiseksi tehotippojen päälle ja vasta sen päälle hoitovoide. Tämä tuote ei ole pelkästään kaunistava voide, vaan se vähentää couperosaa ja ihon herkkyyttä ja siksi se laitetaan alimmaiseksi mistä se imeytyy hyvin. Jotkut asiakkaat sekoittavat Redness Relief Primerin sk 20 hoitovoiteen joukkoon ja levittävät ne yhdellä kertaa.

Hydrablur Primer on uusin tulokas, mutta se on nyt jo lähes yhtä suosittu, kuin SkinPerfect Primer sk 30. Hydrablur Primer on varsinainen ihmevoide sen vaikutuksia ei heti voi edes käsittää. Se on tavallisen näköistä valkoista voidetta, mutta iholle levitettäessä siitä vapautuu mikrokapseleissa oleva rautaoksidi, joka tasoittaa ihon väriä. Hydrablur Primer supistaa myös huokosia tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja tekee ihosta sileän ja tasaisen näköisen. Hydrablur Primer suojaa myös ihoa talven tuulilta ja pakkaselta ja kuivattavalta sisäilmalta. Hydrablur Primer jättää niin kauniin ja luonnollisen ihon pinnan ettei sen päälle tarvitse laittaa meikkivoidetta. Monet asiakkaat käyttävät SkinPerfect Primer sk 30 tuon Hydrablur Primerin päällä niin siitä saa kauniin värin ja sileän ihon pinnan. Itse laitan aamulla hoitotuotteiden päälle ensin Hydrablur Primerin ja sitten SkinPerfect Primerin ja vielä Youngbloodin mineraalimeikin. Mielestäni niin saa parhaan mahdollisen meikin joka pysyy tasaisena koko päivän. Tuotteita levittäessä ei tarvitse välillä odottaa edellisen imeytymistä, vaan ne imeytyvät aivan heti niin, kuin pitääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti