maanantai 19. syyskuuta 2016

Hoida silmänympärykset kuntoon talven rasituksia varten

Silmänympärykset ja luomet joutuvat tosi koville talvella ja sisälämmitysaikana. Silmänympärys ihon pitää nyt olla hyvässä kunnossa ja vahva, että se kestää tulevat talvikuukaudet. Silmät alkavat kuivua sisäilman kuivuessa ja kostutustipat leviää aina silmänympärysihollekin. Ne kuivattavat ihoa todella paljon ja muutenkin luomia tulee hierottua ja rapsuteltua mikä on ihan liikaa ohuelle iholle. Pakkasen tuuli ja kylmyys vaikuttaa eniten juuri tälle ohuelle silmnympärysiholle.

Tässä annan neuvot yhden tyyppiseen hoitoon joka vahvistaa ja parantaa silmänympärysihon kestävyyttä. Dermalogicalla on viisi silmänympärysvoidetta joilla on omat vaikutuksensa. Nyt tarjouksessa oleva tehotippa Extra Firming Booster NYT 62€ (84€) sopii myös silmien ympärille ja se ehdottomasti kannattaa laittaa ensimmäiseksi. Muut silmänympärille sopivat tehotipat ovat Skin Hydrating Booster (94€) ja Multivitamin Power Serum (110€). Herkälle ja ohuelle silmänympärys iholle on kaikista paras Ultra Calming Eye Serum (85€), joka rauhoittaa ihon herkkyyttä. Se parantaa ihan jo näkyvästi rohtunutta silmäluomea ja vähentää kutinaa ja kirvelyä. Ultra Calming Eye Serum poistaa turvotusta ja vähentää silmänympäryksen tummuutta. Tuote on lähes nestemäistä geeliä ja se heti levitettäessä tuntuu viileän rauhoittavalta. Atooppiselle iholle Ultra Calming Eye Serum on ihan välttämätön hoitoaine.

Ultra Calming Eye Serumia suosittelen yökäyttöön, koska juuri öisin silmänympärys turpoaa ja tuote pääsee vähentämään turvotusta. Päiväkäyttöön suosittelen täyteläisen ja suojaavan Intensive Eye Repairin (62€) joka on hyvin imeytyvä voide. Sitä voi käyttää joko yksinään, tai Ultra Calming Eye Serumin päällä. Talvella silmänympärysiho tarvitsee suojaa tuulta, kylmyyttä, pölyä ja kyynelnestettä vastaan. Siinä Intensive Eye Repair toimii hyvin ja kuitenkin se on niin hyvin imeytyvä, että silmämeikki pysyy sen kanssa kunnolla.

Silmänympärysihon hoito pitää aloittaa hyvissä ajoin, koska on jo melkein myöhäistä tehdä mitään siinä vaiheessa, kun luomet ovat jo rikki. Jos teillä on aikasempinakin talvina ollut ongelmia silmänympärysihon kanssa on järkevintä ennalta ehkäistä näitä ärsytyksiä. Tuon tarjouksessa olevan Extra Firming Boosterin teho kannattaa nyt hyödyntää, koska se vahvistaa ja kiinteyttää ohutta ihoa. Sitä voi käyttää jatkuvastikin silmänympärille ja kaulalle.

2 kommenttia:

 1. Itselläni on käytössä kolme eri silmänympärystuotetta Dermalogicalta, koska pidän niistä kaikista niin paljon.
  Kuitenkin olen huomannut että Super Rich Repair tekee ihmeitä rutikuivalle silmänympärysiholle. Kuivuus ja rypyt katoaa täysin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistäsi. Olenkin ihan unohtanut kertoa, että Dermalogicalla on kaksi hoitovoidetta jotka käy myös silmienympärille. Ne ovat Super Rich Repair ja Power Rich. Kummassakin voiteessa on niin pieni molekyylirakenne, että ne imeytyvät myös ohueen silmänympärysihoon.
  Super Rich Repair on ihanteellinen oikein rutikuiville luomille. Se saattaa joillekin aiheuttaa turvotusta, mutta ei häiritsevästi. Esimerkiksi silloin, kun käyttää jotain lääketippoja silmiin jotka kuivattavat luomea Super Rich Repair on hyvä apu.

  Inkeri

  VastaaPoista