torstai 13. kesäkuuta 2013

Clean Start pakkaus 25€

Tämän edullisemmin ei laadukasta kosmetiikkaa voi ostaa. Dermalogican nuorten linjan tuotepaketti maksaa nyt vain 25€, kun normaalihinta on 86€. Kampanjalla Dermalogica pyrkii innostamaan nuoria ihonpuhdistamiseen.

Pakkauksessa on Wash Off (150ml, norm.hinta 28€) puhdistusgeeli, joka poistaa meikin, hien ja talin tehokkaasti, mutta kuivattamatta. All Over Clear ( 150ml, norm.hinta 26€) hoitosuihke korvaa kasvoveden ja normalisoi ihon ph:n ja bakteeritoiminnan pesun jälkeen. Bedtime for Breakouts (50ml, norm.hinta 32€) on yöksi tarkoitettu geelimäinen hoitotuote mikä estää finnien ja mustapäiden syntymistä. Clean Start tuotteet ovat tarkoitettu kaikille ihotyypeille tasapainoittamaan ihontoimintoja. Ne ovat tehty nuorille ensimmäisiksi ihonhoitotuotteiksi. Clean Startin käyttäjät ovat 11-25 vuotiaita poikia ja tyttöjä.

Tämä tarjouksessa oleva pakkaus sisältää normaalikokoiset tuotteet, jotka kestää käytössä pari kuukautta. Niiden lisäksi tarvitaan ainoastaan päivävoide ja niitä on Clean Start linjassa kaksi kappaletta. Päivävoiteissa on 15 aurinkosuojakerroin ja toinen on kevyesti värillinen voide ja toinen ihan väritön. Näitä pakkauksia saimme myyntiin, vaan pienen erän ja nyt täytyy olla nopea ehtiäkseen saada omansa. Ellette ehdi poikkeamaan heti ostoksille, niin laittakaa sähköpostia ja laitamme tuotteet teille varaukseen. Voimme myydä ainoastaan kolme pakettia yhdelle asiakkaalle, että mahdollisimman moni saisi omansa. En usko, että paketit riittää muutamaa päivää pitemmälle, joten hyödyntäkää tilanne heti.

Tuotteet sopivat erittäin hyvin kaikille nuorille ja ne on pakattu oikein hyvännäköiseen pakkaukseen. Pakkaus sopii rippilahjaksi, tai syntymäpäivälahjaksi kenelle tahansa. Valitettavasti emme pysty pakkausta myymään verkkokaupan kautta ilman postimaksua, etuhan on jo muutenkin niin huomattava. Jos tilaat kaksi pakkausta saat ne postimaksuitta, mutta yhdestä paketista veloitamme 7€ postikuluja. Voitte tilata paketit sähköpostilla  ja laitamme teille ensin laskun sähköpostilla ja heti, kun maksu näkyy meillä lähetämme paketin.

Poikkea ostoksille!

1 kommentti:

  1. Tiedoksi:
    Viimeiset Clean Start pakkaukset myytiin juuri. Olen pahoillani, että en ymmärtänyt tilata niitä enempää. Tietysti tarjoushinta oli niin ällistyttävä, että ne vietiin käsistä. Toivottavasti Dermalogicalta tulee joku muukin yhtä hyvä tarjous.

    Inkeri

    VastaaPoista