keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Multivitamin Power Serum hidastaa auringon vanhentavaa vaikutusta

Keväällä myyntiin tullut Multivitamin Power Serum ( 22ml, 110€) on tarkoitettu hidastamaan ja korjaamaan UV-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta. Suomessa sen käyttö on tärkeintä kesäaikaan, kun säteily on pahinta.

Nyt, kun olen käyttänyt uutta tuotetta pari kuukautta huomaan sen tehokkaan vaikutuksen oikein hyvin. Myös asiakkaiden palaute on ollut hyvin kiittävää. Multivitamin Power Serum sulaa ihoon ja jättää mukavan jämäkän ja kiinteän tunteen iholle. Tehotippa vaikuttaa aina syvempiin ihon kerroksiin ja siitä ei jää mitään ihonpintaan, vaan sen päälle tarvitaan aina voide. Kaikki Dermalogican voiteet toimii oikein hyvin Multivitamin Power Serumin kanssa, joten voide valitaan ihotyypin mukaan. Multivitamin  Power Serum käytetään yli 35-vuotiailla sekä yöksi, että päiväksi ja se levitetään myös silmien ympärille. Alle 35- vuotiaat voivat käyttää tuotetta yövoiteen alla, mutta heillekin suosittelen voimakkaassa auringossa käyttöä sekä yöllä, että päivällä.

Multivitamin Power Serum sisältää runsaan määrän antioksidantteja, jotka on todettu korjaavan UV-säteilyn vaurioita. UV-säteily on ainoa tiedetty syy ihon veltostumiseen ja rypistymiseen siksi on järkevää varoa kaikin tavoin aurinkoa. Koska kokonaan ei kukaan pysty säteilyä välttämään sen vaikutuksia kannattaa vähentää Multivitamin Power Serumin avulla. Omalla ihollani tunnen selvästi, että pintakerros on napakoitunut ja ihostani on tullut vahvempi. Suosittelen, että kaikki käyttävät Multivitamin  Power Serumia kesäkuusta syyskuulle. Yksi tuubi riittää käytössä noin 6-8 viikkoa, joten pari pakkausta riittää koko kesäksi. Talvella, jos lähtee etelään kannattaa Multivitamin Power Serum ottaa käyttöön noin viikkoa ennen matkaa ja käyttää tuubi loppuun asti. 

2 kommenttia:

 1. Erään valituksen tästä Multivitamin Power Serumista sain ja sen syy oli ihan minun vajavaiset neuvot.
  Eräs vakioasiakkaani oli käyttänyt tuotetta muutaman viikon ja tullessaan kasvohoitoon kertoi ettei tykkää siitä. Multivitamin Power Serum ei kuulemma imeydy, vaan jää tahmeaksi kerrokseksi ja tahraa tyynyliinankin. Olin ihan hämmentynyt, kun minusta se taas sulaa ihon rakenteeseen ja katoaa täysin. Mietin koko kasvohoidon ajan mistä oikein on kysymys. Hoidon päätyttyä näytin asiakkaalle miten Multivitamin Power Serumia levitetään. Hän hämmästeli määrää ja kertoi laittaneensa ainakin viisinkertaisen määrän. Asiakas vähän epäili ettei niin vähäinen määrä mitään auta hänen kuivalle iholleen. Iho kuulemma jää kireäksi, niin pienen määrän jälkeen. Niinhän se jääkin, koska tarkoitus on levittää päälle kosteusvoide, joka poistaa kireyden.
  Ohjeitteni jälkeen asiakas oli seuraavalla kerralla oikein tyytyväinen Multivitamin Power Serumiin. Tässä taas huomasin oman virheeni. Miten ihmeessä olin unohtanut näyttää miten tuotetta käytetään. Usein tulee tuttujen asiakkaiden kanssa puhuttua niin paljon muuta, että varsinainen asia saattaa unohtua. Nyt taas ryhdistäydyn tässä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Anonyymi07:34

  Heippa!
  Mulle taisi käydä aluksi tuo sama juttu. Tuoteen tilasin verkkokaupasta, mutta en teiltä ja koska se on tuubissa en oikeastaan ekaksi ymmärtänyt sen olevan tehotippa. Vasta, kun olen lueskellut tätä blogiasi hoksasin sen käyttötarkoituksen. Englanniksi, kun ei aina ihan oikein ymmärrä noita ohjeitakaan. Nyt olen oppinut laittamaan sitä sopivasti ja olen siihen oikeen tyytyväinen.
  Olen jo viisikymppinen ja ottanut ihan liikaa aurinkoa nuoruudessani. Tuo multivitamin serum tuntuu siloittaneen pahimpia naamani ryppykohtia. Naamani tuntuu usein ihan karhealta pesun jälkeen, mutta multivitamin serum tasoittaa senkin. Kasvohoitoihin minulla ei ole mahdollisuutta, koska paikkakunnallani ei ole kosmetologia.
  Kiitos hyvästä blogista ja verkkokaupan hyvästä palvelusta ja näytteistä.

  VastaaPoista