torstai 27. kesäkuuta 2013

Pese ja pidä-iho

Tämän pese ja pidä-iho nimityksen kuulin eräältä asiakkaaltani, joka kertoi olevansa hyvin tyytyväinen ihonsa nykytilanteeseen. Minusta se kuulosti tosi hyvältä ja kertoo siitä mihin pyrinkin hoidoilla eli, että iho olisi mahdollisimman helppohoitoinen.

Kyse oli nelikymppisestä naisesta, joka tuli ensimmäistä kertaa asiakkaaksi noin vuosi sitten. Hänen ihonsa oli aika pahassa epätasapainossa stressin ja väärän hoidon takia. Ihotyypiltään hän on sekaihoinen, mutta vuosi sitten iho oli pinnasta hilseilevän kuiva ja mustapäitä oli hyvin paljon. Tilanne oli siis aika hankala ja iho näyttikin huonosti hoidetulta. Asiakas itse oli aivan varma ettei oikein mitään ollut tehtävissä. Hän yleensä kävi pari kertaa vuodessa ihonpuhdistuksessa, mutta ei ollut käynnyt meillä aikaisemmin. Ihonpuhdistus oli aina pariksi viikoksi ihon kirkastanut, mutta sitten ongelmat palautui. Niinhän siinä todellakin käy ellei pyritäkkään pysyvään muutokseen. Tietysti pysyvää muutosta ei saada aikaan parilla hoidolla ja kotihoitotuotteetkin pitää vaihtaa.

Meidän hoitoajatus on aina se, että tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaista hoitoa. Lähdemme siitä, että ihon ongelmat parannetaan ja neuvomme siihen hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet. Eikä oikeat kotihoitotuotteet maksa sen enempää, kuin väärätkään. Yleensä Dermalogican tuotteet tulee halvemmiksi, kuin monet muut ja kotihoidon pitää olla myös helppoa ja nopeaa. Tämän asiakkaan kohdalla tein kolme puhdistavaa kasvohoitoa parin viikon välein ja sen jälkeen jatkoimme säännöllisesti Nanolift hoidolla kerran kuukaudessa. Nyt vuoden päästä hoitoväli on kuusi viikkoa ja ihoon ei tule enää juurikaan mustapäitä. Joka hoidossa otan nykyään korkeitaan alle kymmenen mustapäätä pois, koska enempää ei ole. Kun ihon kotihoito on kunnossa iho ei enää tukkiinnu.

Näin kesällä iho ei myöskään hilseile kuivuuttaan ja on siksikin helppohoitoinen. Sekä minä, että asiakas olemme tosi tyytyväisiä, koska hän selviytyy nykyään muutamalla kotihoitoaineella ja Nanolift hoidolla kuuden viikon välein. Kotona hänellä on tällä hetkellä puhdistusaineena Special Cleansing Gel ( 500ml, Nyt tarjous 48€, norm. 60€). Voiteena on Active Moist ( 100ml, 76€, 50ml, 55€) ja sen päällä meikkinä ja suojana SkinPerfect Primer sk 30  (22 ml, 77€). Silmänympärysvoiteena on Multivitamin Power Firm (15ml, 70€) ja tehoaineena Daily Resurfacer ( 35kpl, 113€) hoitotassu joka toinen päivä. Nyt kun iho on hyvässä kunnossa ja tasapainossa näin vähäinen kotihoito riittää. Tähän tilanteeseen on millä tahansa ihotyypillä ja kenellä asiakkaalla tahansa mahdollisuus.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi19:54

  Tuo kuulostaa lähes omalta ihonhoidoltani. Olen aina ollut luvattoman laiska hoitamaan ihoani ja meikata en viitsi ollenkaan. Nuorempana en edes viitsinyt käydä kosmetologilla, kun sain aina moitesaarnan ja esitteet ainakin kymmenestä purtilosta.
  Kymmenkuntavuotta sitten päädyin Inkerin hoitolaan ja olen ollut sen jälkeen hyvin tyytyväinen helppoon ihooni. En ole saanut mitään motkotuksia, vaikka en kotona ihoani hoida juuri ollenkaan. Minulla on ollut jo vuosia kolme ainetta Dermalogicalta. Ultra Calming cleanser puhdistukseen, Intensive moisture balance kosteusvoiteeksi ja multivitamiini silmänympärysvoide. Niistä en luovu, vaikka aina välillä Inkeri antaa jotain muutakin kokeiltavaksi. Kasvohoidossa käyn parin kuukauden välein. Tällä meiningillä ei kohta kuusikymppinen naamani ole kärsinyt mistään ongelmista ja mielestäni olen myös rypyttömämpi, kun muut ikäiseni mummut.

  T.M

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. Kuulostaa hienolta, että olet päässyt tasapainoon oman ihonhoitosi kanssa. Sen voin sanoa, että kaikki meillä säännöllisesti käyvät kuusikymppiset asiakkaat näyttävät kymmenen vuotta ikäistään nuoremmalta. Säännöllinen kasvohoito vaikuttaa kaikille sillä tavoin, eikä vaan meidän tekemät kasvohoidot, vaan tarkoitan kasvohoitoja yleensä.

  Inkeri

  VastaaPoista