torstai 20. kesäkuuta 2013

Golffarin kasvohoidot

Täällä Hämeenlinnan ympäristössä on harvinaisen monta golfkenttää ja siksi myös paljon golfin harrastajia. Asiakkaissani on heitä monia ja siksi kiinnitänkin erityisesti huomiota heidän ihonhoitoonsa. Näen nimittäin kaikista näistä asiakkaistani, että golf harrastuksena laittaa ihon kovalle koetukselle.

Riippuu paljon ihotyypistä miten se kestää aurinkoa ja ulkoilua. Paksumpi ja hiukan rasvainen iho kestää paljon paremmin ulkoilman rasitukset. Golfin pelaamisessa kovin rasitus iholle on tietysti UV-säteily, mutta aukealla oleva tuuli ahavoittaa ihoa todella paljon. Hyvin pilvisenäkin kesänä ihot ovat poikkeuksellisen kuivia eikä rasituksen syynä silloin ole UV-säteily. Ehkä aukealla kentällä on myös hiekkaa ja pölyä joka hiertää ihoa.

Tärkein suositukseni on hyvä aurinkosuoja, mutta sen lisäksi pitää muukin hoito olla kohdallaan. Kasvohoitojen määrää kannattaa ehdottomasti lisätä. Nanolift hoidossa imeytetyt hoitoaineet vaikuttaa ihossa noin 3-5 viikkoa ja suosittelenkin, että kerran kuukaudessa tehty Nanolift kasvohoito hidastaa ihon vanhenemista todella paljon. Meidän uusin tehotiiviste Multivitamin Power Serum (22ml, 110€)on jokaiselle yli kolmekymppiselle paras hoitoaine aamuin, illoin heti puhtaalle iholle. Multivitamin Power Serum sisältää runsaasti antioxidanttisia vitamiineja jotka korjaavat UV-säteilyn aiheuttamaa rasitusta. Yövoiteeksi suosittelen Pure Night (50 ml,111€) voiteen, joka hiukan hajoittaa pigmenttiä ja tekee ihon väristä tasaisemman. Kuivalle iholle suosittelen vielä tämän päälle Barrier Repair hoitoaineen, joka korjaa ihon omaa suojabarrikaadia. Itse en koskaan jätä yöksi pois Barrier Repairia, koska vanhenevalla, kuivalla iholla se on tärkeä ohentumisen hidastaja.

Aamulla suosittelen ensin Multivitamin Power Serumin ja sen päälle Dynamic Skin Recoveryn sk 30.  Sitten puolisen tuntia ennen kentälle lähtöä kannattaa vielä levittää Solar Defence Booster sk 50 ja vielä senkin päälle SkinPerfect Primer sk30 (22ml, 77€). Kuulostaa ehkä liian monelta kerrokselta, mutta pitää muistaa miten ohuita ja hyvin levittyviä Dermalogican tuotteet ovat. Multivitamin Power Serum imeytyy syvempään ihokudokseen ja siitä ei jää ihon pintaan mitään suojaa. Aamulla, kun levitetään Dynamic Skin Recovery, niin se on ehtinyt täysin jo imeytyä, jos kentälle lähdetään parin tunnin päästä. Hyvä on myös muistaa, että suurin virhe aurinkovoiteiden käytössä on liian ohut kerros eli liian pieni määrä. Näin, kun tuotteita levitetään useampi saadaan varmasti riittävä suoja.

Näiden päivittäisten tuotteiden lisäksi suosittelen kuorinnaksi Daily Resurfacer (35 kpl, 113€) hoitotassuja, joka toinen, tai kolmas päivä. Multivitamin Power Recovery Masque on hyvä käyttää pari kertaa viikossa. On paljon helpompaa ennalta ehkäistä ihon kuivumista ja ohentumista, kun sitten syksyllä yrittää parantaa jo kuivunutta ihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti