lauantai 23. elokuuta 2014

Daily Microfoliant tehostaa kaikkien kotihoitoa

Daily Microfoliant NYT TARJOUSHINTA 55€ ( 72€) on hellävarainen kuorinta josta hyötyy kaikki ihotyypit. Siitä lähtien, kun se tuli myyntiin eli noin kymmenisen vuotta sitten se on ollut Dermalogican eniten myydyin tuote Suomessakin. En ole koskaan kuullut siitä yhtään negatiivista palautetta omilta asiakkailtani. Se ei ole myöskään koskaa aiheuttanut mitään herkistymistä meidän asiakkaille, tosin ei ole mikään muukaan Dermalogican tuote.

Daily Microfoliant tehostaa ihan kaikkien ihotyyppien kotihoitoa ja sen hyöty näkyy nopeasti. Jos saisin asiakkaat uskomaan kuorinnan loistavaan vaikutukseen meiltä voisi vähetä kasvohoitoasiakkaat. Ehkei siis minun kannattaisi hehkuttaa kuorintojen merkitystä, mutta minulla onkin tapana toimia aina asiakkaan parhaaksi. Olen niin monesti nähnyt miten ihon tilanne muuttuu täysin, kun käytössä on useampi erityyppinen kuorinta. Aivan loistava olisi seuraava arsenaali: Multivitamin Thermofoliant, Daily Resurfacer ja Daily Microfoliant ja näitä käytetään vuoron perään.

Jo pelkästään Daily Microfoliantin käyttö 7-4 kertaa viikossa parantaa ihoa huomattavasti. Sen hellävarainen riisientsyymi sulattaa ainoastaan täysin kuolleen solukon ja kaikki voiteet imeytyvät paremmin ja iho ei tukkiinnu. Kaikkiin tehotippoihin kannattaa yhdistää Daily Microfoliant, koska se tuplaa tehotipan vaikutuksen. Ihosta irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja kasvojen iholta ne irtoavat pois kaikista heikoimmin. Suomalaisten saunominen irroittaa kuolleen solukon vartalolta, mutta kasvoilla se ei niin, vaan irtoakkaan. Jokainen käyttäjä on itse tuntenut miten Daily Microfoliantin jälkeen iho on paljon puhtaamman tuntuinen. Sen tuntuva ja näkyvä vaikutus myös motivoi sen käyttöä.

Daily Microfoliantilla kannattaa kuoria myös silmäluomet ja huulet. Varsinkin jos ottaa käyttöön tämän toisen tarjoustuotteen Map-15 Regeneratorin 98€ ( 135€) niin sen vaikutus tehostuu huomattavasti, kun kuorinta tehdään ennen sen käyttöä. Suosittelisin ihan jokaiselle, että nyt kannattaa ostaa ainakin pari purkkia Daily Microfoliantia, koska säästö on huomattava. 

7 kommenttia:

 1. Anonyymi05:52

  Tää oli eka tuote johon Dermalta tutustuin ja se vakuutti mut täysin. Siitä en koskaan luovu ja nyt on käytössä jo kaikki muutkin tuotteet.
  Oma nassuni ei pysyisi kuosissa ilman Daily Microfoliantia:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi09:38

  En ole tullut ajatelleeksikaan, että silmäluomillekin sitä voi käyttää. Täytyykin heti huomisaamuna kokeilla - tänään on jo kuorittu kyseisellä tuottella, ja meikki on päällä.

  MInulla on tapana käyttää "ylijäämät" kämmenselille, ja niistäkin tulee ihanan pehmeät ja sileät.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16:44

  Mun iholle kuorintojen lisääminen toi täydellisen muutoksen. Olen jo 34v.mut iho kukkii kuin teinipennulla. Talvisin se oli tosi kuiva ja meikki näytti kamalalta, kun hilseily tuli oikein näkyviin. Aina ennen menkkareita leuka oli kipeitä paukamia täynnä ja ne just ehti parantua ennen, kun uudet tuli.
  Olen hoitanut ihoani ihan tän blogin ohjeilla ja aloin ennen viime joulua lisäämään kuorintaa. Olen kyllä käyttänyt Dermalogican tuotteita muutamia vuosia, mut en näin systemaattisesti. Nyt kuorin kaksi kertaa viikossa Multivitamin Thermofoliantilla ja sinä päivänä en käytä muuta kuorintaa. Muina päivinä kuorin Daily Microfoliantilla iltaisin ja laitan Daily Resurfacerin aamuisin. Talvella käytin yöksi Daily Microfoliantin jälkeen Hydrating boosterin ennen kosteusvoidetta. Iho alkoi rauhoittua parin kuukauden käytön jälkeen. Nykyisin jää välillä pari päivää väliin ja iho ei enää siitäkään hermostu. Sain naamani hyvään kuntoon pelkällä kotihoidolla, koska ei ole oikein edes varaa kosmetologiin. Olen ikionnellinen. Olen hoksannut myös, että hyödyntämällä nää tarjoukset säästän aika paljon ja nyt ei tuu virheostoja, kun tiedän mikä mitä ostan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi00:22

  Olen tyrmistynyt siitä miten paljon näissä kommenteissa kirjoitetaan huonoa suomea ja puhekieltä. Pidän tästä blogista paljon, koska tämä on asiapitoinen ja järkevä. Hämmästelen ettei Inkeri ole antanut mitään ohjeita näiden kommenttien kirjoittajille. Toivoisin, että blogin ylläpitäjänä puuttuisit tähän. Nuoriso ilmeisesti ei osaa edes kirjoittaa kunnollista kieltä, mutta se ei ole hyväksyttävää. Ellei ihminen osaa kirjoittaa, kuin puhekieltä niin ajatukset ei ole kirjoittamisen arvoisia.
  Toivottavasti puutut tilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kauneushoitolan blogi ja pääasia on ihonhoitoasiat. Palvelen työssäni asiakkaita laidasta laitaan ja niin teen tässä blogissakin. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista ja sen ei tarvitse olla kirjakieltä. Minulle riittää se, että ymmärrän kirjoituksen tarkoituksen ja kysymyksen. En missään nimessä halua rajata pois ihmisiä sen mukaan miten he osaavat kirjoittaa, itse asia on tärkein. Arvostan jokaista kommentoijaa kirjoitustavasta riippumatta. Päin vastoin koen, että ihmisiä pitäisi kannustaa vielä lisää tekemään kysymyksiä ja osallistumaan keskusteluun eikä tarvitse välittää osaako kirjoittaa virheettömästi.
   En ota sen enempää kantaa äidinkieliasiaan, koska se ei ole tämän blogin painopiste.
   Kirjoitelkaa vaan lisää kysymyksiänne!

   Inkeri

   Poista
 5. Anonyymi00:26

  Voi pyhä jysäys....mikä mielipide!

  VastaaPoista
 6. Helena Kuusinen09:16

  Minua ei ainakaan yhtään häiritse miten toiset kirjoittaa kunhan asia tulee selväksi. Tämä on kauneushoitolan blogi eikä äidinkielen opettaja.
  On suorastaan julmaa väittää, että ajatukset eivät ole arvokkaita ellei osaa täydellisesti kirjoittaa. Miten sitten kaikki lukihäiriöiset, maahanmuuttajat yms. Ennemmin puuttuisin siihen, että ihmiset kommentoi nimettöminä.
  Kiitos Inkerille erinomaisesta blogista, josta on paljon hyötyä. Se on arvokasta, kun jakaa omaa osaamistaan, eikä pelkästään rahasta. Itse olen saanut ihoni kuntoon näillä neuvoilla ja se on minulle todella tärkeä asia.

  Helena Kuusinen

  VastaaPoista