tiistai 26. elokuuta 2014

Edullinen tehopaketti suun-ja silmänympärysryppyihin!

Nyt huomaan aivan selvästi, että asiakkailla on suuri tarve hoitaa suun-ja silmänympärysryppyjä, koska kiinnostus Map-15 Regeneratoria ( NYT 98€, norm.135€) kohtaan on ollut niin suuri. Haluaisinkin, että mahdollisimman moni voisi tehdä kunnollisen tehohoidon kotona näihin kriittisiin ryppykohtiin. Tarkistin minkälaisia matkapakkauksia meillä löytyy ja kokosin tällaisen tarjouspaketin.

Ostaessasi Map-15 Regeneratorin ja Lip Renewal Complexin (42€) saat lahjaksi matkakoot kahdesta silmänympärysvoiteesta eli Total Eye Caresta ja Ultrasmoothing Eye Serumista. Tuotteet maksaa yhteensä 140€, kun tuo Map-15 on nyt tarjouksessa ja lahjatuotteiden arvo on noin 28€. Ostokseen kannattaisi vielä lisätä Daily Microfoliant (NYT 55€, norm.72€), koska se tehostaa huomattavasti tuotteiden imeytymistä. Kuori joka aamu Daily Microfoliantilla ja levitä sen jälkeen Map-15 Regenerator puuteri suoraa ryppyihin sekä suun-että silmien ympärille. Muista kuoria myös huulet silmäluomet. Levitä sen jälkeen suunympärille ja huulille Lip Renewal Complex ja silmänympärille Total Eye Care sk15. Kasvoille levitettävään kosteusvoiteeseen kannattaa myös lisätä Map-15 puuteri. Toista tämä sama iltaisin, mutta silloin ei enää tarvitse kuoria Daily Microfoliantilla ja yöksi silmien ympärille laitetaan Ultrasmoothing Eye Serum.

Nuo matkakoot silmienympärille riittää noin pari viikkoa ja sinä aikana saat jo näkyviä tuloksia. Jos sinulla on jo kotona käytössä, joku muu Dermalogican silmänympärysvoide käytä sitä pelkästään yöksi ja ota nämä matkakoot päiväkäyttöön. Lip Renewal Complexia kannattaa myös levittää useampaan kertaan päivän aikana huulille ja suunympärille. Älä turhaan laita sitä liian paksua kerrosta, vaan ihan ohut filmimäinen sipaisu. Puikkoa ei missään tapauksessa kierretä, joka käyttökerralla vaan harvakseltaan. Lip Renewal Complex on hyvin riittoisa tuote, mutta me suomalaiset olemme käyttäneet sitä liian " raskaalla kädellä" ja sitä menee hukkaan. Muutama asiakas aluksi sanoi, että se loppuu niin pian ennen, kuin älysin selittää sitä myydessäni ettei se ole tavallinen huulirasva. Mitään muuta haittaa ei paksusta kerroksesta ole, mutta tuote kuluu liian pian ja menee ihan hukkaan.

Tämä tarjous on voimassa ke 3.9-14 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti